İLÇELER Haber Girişi : 31 Mart 2021 23:50

Kağızman Modern Kapalı Pazar Yerine Kavuştu

Kağızman Modern Kapalı Pazar Yerine Kavuştu

Kars Olay- Kağızman Belediyesi tarafından yaptırılan Kapalı  Pazar yerinde satıcılar yerlerini aldı. Şahindere Mahallesinde yapılan kapalı pazar yeri için açıklamada bulunan Kağızman  Belediye Başkanı Nevzat Yıldız sokak satıcılarımız modern bir yüze kavuştuğunu belirtti.

 


Kağızman Belediyesi Kapalı Pazaryerlerinin çok geniş çerçevede düşünülmüş örnek semt pazarları olduğunu söyleyen Nevzat Yıldız “Kapalı pazar yerimiz bölge insanının yağmur, çamur, toz gibi sıkıntılı ortamda alışverişlerine son vererek, rahat ve sağlıklı koşullarda alış veriş imkanı sağlayacak. İlçemizin en büyük bölgesi Şahindere mahallemizde büyük ihtiyaç olarak gördüğümüz kapalı pazaryerini tamamlayarak ilçe insanına verdiğimiz sözü yerine getirmiş olduk” dedi.

 

Kağızman kapalı pazarı esnafı ise yapılan hizmetten dolayı Belediye Başkanı Nevzat Yıldız’a teşekkür ederek özellikle sokak satıcıları olarak belirli bir yerimiz yoktu sıkıntı yasıyorduk  şimdi yerimiz belli yağmur çamurdan kurtulduk Kağızman Belediyesi yetkililerine de teşekkür ediyoruz"diye eklediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.