İLÇELER Haber Girişi : 03 Kasım 2021 21:09

Kağızman Milli Eğitimden Akılalmaz Rezalet!

Kağızman Milli Eğitimden Akılalmaz Rezalet!
Kağızman'da servis bulamayan öğrencilerin kamyonet üstündeki 42.5 km süren yolculuğu vicdanları sızlattı.

Kars Olay- Kars'ın  Kağızman ilçesine bağlı  Yağlıca köyü öğrencilerinin bu soğuk havalarda kamyonet üstündeki  42.5  km süren yolculuğu vicdanları sızlattı. 

 

Kağızman Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda okuyan öğrencilerin  üstü açık bir kamyonetle  vicdanları sızlatan yolculuğuna veliler ve öğrenciler çaresizce katlanıyor.

 

Kağızman YİBO'da okuyan öğrencilerin üstü açık bir kamyonetle köylerine gönderilmerine sessiz kalan  hem Kağızman Milli eğitim Müdürlüğünün hem de YİBO okul idaresinin akılalmaz işgüzarlığı akıllara durgunluk verdi..

 

 

Okul idaresi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün veliler tarafından kendilerine emanet edilen  yatılı  okuyan çocukları servis veya köy dolmuşlarına teslim etmeleri gerekirken üstü açık bir kamyonetle öğrencilerin gönderilmesine göz yummaları  görüntüleri izleyen ve görenlere adeta pes dedirtti.

 

Köy sakinleri ve velilerin İlçe Miili Eğitim Müdürlüğüne  defalarca servis için başvuruları sonuçsuz kalınca yatılı okuyan çocukların tehlike oluşturan ve en ufak kazada ölümle sonuçlanacak eve yolculukları   üstü açık kamyonetle devam ediyor. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • kağızmanlı 06 Kasım 2021 08:47

    yapacağınız haberi araştırın sorumluluk kime ait bilin. sadece haber olsun diye değil haberin değeri olsun. haberde diyorsunuz ya vicdanlar sızladı sizinde vicdanınız sızladımı mtabi varsa.

  • Erkan polat 04 Kasım 2021 00:03

    Yalan haber ordaki öğrencileri çoğu lise öğrencisi

  • Seher Yıldırım 04 Kasım 2021 00:01

    Yatılı okullarda öğrenciler hafta sonu evci izinli çıkar. Veli istediği gibi götürür. Olayı araştirmadan insanları kötülüyorsunuz. Ama şunu unutmayın AHİRET var orda da MİZAN var hakim ise ALLAH (C.C) tekzip yayınlamazsanız kul hakkına girdiniz.

  • Ali Kara 03 Kasım 2021 23:44

    Fotoğrafta sadece ybo ya ait öğrenciler yok bu uygulama bir çok okulda aynı şekilde gerçekleştiriliyor . Kaldı ki bu çocukların kamyonetle yolculuğundan okul idaresi veya İlçe Mem sorumlu değil ailesi sorumludur. Bu tarz haberlerle Milli eğitim ve okul personelleri hedef gösterilip zan altında bırakılmıştır . Mutlaka tekzip yayınlanmalidir.