İLÇELER Haber Girişi : 20 Ağustos 2021 12:54

Kağızman Kaymakamlığına Hamza Türkmen Atandı!

Kağızman Kaymakamlığına Hamza Türkmen Atandı!
Mülki idare amirleri kararnamesi yayınlandı. Kararname ile Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilli Hamza Türkmen Kağızman kaymakamı olarak atandı.

Kars Olay- 1986 yılında Denizli’nin TAVAS ilçesinde hayata gözlerini açan TÜRKMEN, ilkokulu Sait Kalaycıoğlu İlköğretim Okulunda, liseyi ise Tavas Zeybekler Anadolu Lisesinde tamamlamıştır.

 

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MEZUNU

2008 yılında Akdeniz Üniversitesi, Kamu Yönetimi bölümünü bitirdi. Mülki idare amirliği mesleğine 2010 Yılında Tunceli Kaymakam Adayı olarak başladı. Kaymakam adaylığı süresince Göynücek Kaymakam vekilliği, Alaçam Kaymakam vekilliği ve Araban Kaymakam vekilliği görevlerinde bulundu.

 

KAYMAKAMLIK KURSUNU “ÜSTÜN BAŞARI” İLE BİTİRDİ 2012 Yılında Portsmouth Üniversitesinde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi anabilim dalında yüksek lisansını tamamlamış, aynı zamanda Birleşik Krallık ve Avrupa Birliği üzerinde incelemelerde bulundu. 2013 yılında kaymakamlık kursunu üstün başarılı olarak bitirerek 2013 yılı kaymakamlar kararnamesi ile Hemşin Kaymakamı olarak atandı.

 

HEMŞİN, YENİPAZAR, ÇATAK, ÖMERLİ, BİSMİL VE KAĞIZMAN 

 Sırasıyla Hemşin, Yenipazar, Çatak, Ömerli, Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilliği görevlerini yapan TÜRKMEN, yeni kararname ile Kağızman'a atandı. İyi derecede İngilizce bilen, Kaymakam Türkmen, Pınar Türkmen ile evli olup Mehmet Akif ve Ayşe Yağmur'un babasıdır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.