İLÇELER Haber Girişi : 28 Mart 2021 15:34

Kağızman Kaymakamı Turan Soğukoluk'un ilk işi, Barikatları Kaldırmak Oldu

Kağızman Kaymakamı Turan Soğukoluk'un ilk işi, Barikatları Kaldırmak Oldu
Uzun zamandan beri yaya ve araç geçişine kapatılan İstiklal Caddesi, Kağızman Kaymakamı Turan Soğukoluk'un talimatıyla yaya trafiğine yeniden açıldı.

Kars Olay- Kağızman istiklal alanında Uzun zamandan beri yaya ve araç geçişine kapatılan İstiklal Caddesi, Kağızman Kaymakamı Turan Soğukoluk'un talimatıyla yaya trafiğine yeniden açıldı. 

 


Yaklaşık yedi yıldan bu yana kapalı olan bu caddenin yeniden trafiğe açılması halk arasında memnunlukla karşılandı. 
Kağızman'ın en işlen caddelerinden bir olan İstiklal Caddesi ilçe Merkez polis karakolu ve adliye  önünden geçiyor. İlçede meydana gelen olaylar gerekçe gösterilerek Adliye önünden geçen bu cadde güvenlik gerekçesi ile trafiğe kapatılmıştı.

 

 

 Kağızman Adliyesi önündeki yol trafiğe kapatılınca Kağızman Belediyes önünden tek şerit olarak geçen trafik nedeniyle kazalar meydana gelmiş ve halkın tepkilerine neden olmuştu, Kaymakam Turan Soğukoluk'un talimatıyla caddedeki barikat kaldırıldı ve İstiklal caddesi adliye önünde normal hayat başladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.