SPOR Haber Girişi : 23 Mart 2022 23:23

KAĞIZMAN KAYMAKAMI HAMZA TÜRKMEN’DEN SPORA TAM DESTEK

KAĞIZMAN KAYMAKAMI HAMZA TÜRKMEN’DEN SPORA TAM DESTEK
Kağızman kaymakamı Hamza Türkmen sporcu ve spor severlerin taktirini topladı.

Kars Olay- Kağızman ilçesinde Uzakdoğu ve diğer branş sporlarının gelişimi doğrultusunda, sporun tabana yayılarak çok geniş kitlelere ulaşması, daha fazla sporcu kazandırmak ve herkesin spor yapmasını sağlamak amacıyla spor dalında desteğini esirgemeyen Kağızman kaymakamı Hamza Türkmen sporcu ve spor severlerin taktirini topladı.

 

Kağızman sporuna büyük katkısı olan ve yüzlerce genç yetiştiren, Spor hocası Ferman Büyükdağ amacımız gençlerin ülkemize faydalı bireyler olarak yetişmesi, zararlı alışkanlıklar yerine sporla alakadar olmaları. Bu çevrede özelikle bizden desteğini esirgemeyen sporun ve sporcunun yanında olan Kağızman kaymamı Hamza Türkmen’e teşekkürü bir borç bilirim, aynı zamanda ilçe milli eğitim müdürü Suat Güner ve katkısı olan herkese bütün sporcularım adına teşekkür ederim dedi.

 

Kağızman kaymakamı Hamza Türkmen devlet olarak önceliğimiz geleceğin teminatı çocuklarımızın gerek eğitim gerek sporsal faaliyetlerine destek olmak ve onları zararlı her türlü alışkanlıklardan kurtarmaktır. Bu çerçevede ilçemizde spor faaliyetlerini desteklemek ve gençlerimizin sporla meşgul olduğunu görmek bizleri mutlu eder dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.