İLÇELER Haber Girişi : 20 Ağustos 2021 12:44

Kağızman Kaymakam Vekili Turan Soğukoluk Denizli'ye Gidiyor

Kağızman Kaymakam Vekili Turan Soğukoluk Denizli'ye Gidiyor
Çivril Kaymakamı Armağan Önal yayınlanan kararname ile Aydın Vali yardımcılığı görevine atanırken yerine de Kağızman Kaymakam Vekili Turan Soğukoluk getirildi.

Kars Olay-  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan, hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan ağırlıklı kaymakam 624 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

 

Yayınlanan kararname ile, Çivril Kaymakamı Armağan Önal  Aydın Vali yardımcılığı görevine atanırken yerine de Diyarbakır Hani Kaymakamı (Kağızman Kaymakam Vekili) Turan Soğukoluk getirildi.

 

 1985 yılında Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde doğan Kaymakam Turan SOĞUKOLUK, 2008 yılında Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Kısa bir süre Maliye Bakanlığında Gelir Uzmanı Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra 2010 yılında Yozgat Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.

 

 

      Kaymakam Turan Soğukoluk Kimdir

 Denizli Beyağaç ve Antalya Akseki ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Ankara Goethe Enstitüsünde Almanca eğitimin ardından bir yıl süren yurt dışı stajını Almanya’nın Hamburg kentinde tamamladı.

 

        Yurt dışı stajının ardından Aksaray Güzelyurt İlçesinde Kaymakam vekilliği görevi yaptı. İlk atama kurası sonrasında Eskişehir Sarıcakaya ilçesinde, Sinop Durağan ve Çorum’un Boğazkale ilçesinde görev yapan  Turan SOĞUKOLUK,  17.09.2018 tarihinden itibaren Hani Kaymakamı ve Hani Belediye Başkan V. olarak görev yapmakta iken İçişleri Bakanlığının 12/01/2021 sayılı Oluru ile Kağızman Kaymakamlığına geçici olarak görevlendirilmiştir. Yayımlanan yeni kararname ile Soğukoluk Denizli Çivril kaymakamlığına atandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.