TÜRKİYE Haber Girişi : 19 Şubat 2020 09:24

Kağızman'ın Sevilen Eski Kaymakamı Ercan Öter

Kağızman'ın Sevilen Eski Kaymakamı Ercan Öter
Kağızman'ın Sevilen Eski Kaymakamı Ercan Öter, atandığı İzmir Torbalı Kaymakamlığında da kısa sürede İzmir Torbalı'da da vatandaşın takdirini topladı.

Kars Olay-2016-2019 yılları arasında Kağızman Kaymakamlığı, görevini yürüten ve görev süreci boyunca ilçe halkı tarafından sevilen Kaymakam Ercan Öter, Kağızman Kaymakamı iken İçişleri Bakanlığı’nın son kararnamesiyle görev yeri değiştirilerek İzmir Torbalı ilçe kaymakamlığına atandı.

 

Kağızman ilçesinde görev yaptığı süre içinde belediye ile uyum içerisinde çalışan ve halk tarafından sevilen bir bürokrat olarak gönüllerde yer eden Ercan Öter kamu yararını gözeterek Kağızman ilçesinde bir  çok projeye imza atmış ve bir çok projeleride hayata geçirmiştir,

 

Kağızman ilçesinde İzmir Torbalı ilçesine atandığı için halk tarafından düzenlenen veda yemeğinde yoğun kalabalığın olduğu bazılarınında  yer bulamayıp  ayakta veda yemeğine eşlik etmesi ne kadar sevildiğini gözler onuna koyarden  yapılan konuşmada duygulu anların yaşamasıda sevildiğinin bir gösterisidir.Kaymakam öter“’ Öncelikle görev yaptığımız yerlerde iyi izler bırakarak ve iyi ilişkiler kurarak ayrılmayı yeğlemişizdir. Görev yaptığımız yerlerde; bizim de bir doğduğumuz yöremiz olmasıda da na rağmen değişik kesimlerdeki insanlarla hemşehrilik ilişkisi kurmuşuzdur. Kağızman'da da çok iyi ilişkilerimizin ve dostluklarımızın olduğu bir ilçe olarak kalacaktır. ”diye ekledi.

 

Kağızman ilçesindeki görevi sürecinde KÖYDES Projesi çerçevesinde ilçede birçok yerleşim birimlerine hizmet götürmüş,Çalışkan bir kaymakam olan Ercan Öter umarızki gelen kaymakamlarımızda bu kaymakamımızı örnek alır.
Kağızman ilçesinin sevilen bürokratları arasında gönüllerde yer eden Kaymakam Ercan Öter Kağızman halkının büyük bir bölümü sıcak ve samimi ilişkilerini halen devam ettirmekte.

 

İzmir Torbalı ilçe Kaymakamlığına Atanan Kaymakam Ercan Öter Kağızman’a olan sevgisi sosyal medya hesabında kullandığı kapak fotoğrafında kendini göstermekte. aradan geçen 1 yıla rağmen halen kağızman paylaşımları devam etmektedir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.