İLÇELER Haber Girişi : 22 Haziran 2020 19:54

Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürü Kim Olacak ? 

Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürü Kim Olacak ? 
Kağızman  İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner Aydın Kırklareli iline tayın edildiği için yakında boşalacak Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne kim atanacağı merak ediliyor.

Kars Olay-Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü için ismi geçenlerin arasında Yatılı Bölge Okulu Müdürü(YİBO)Sinan Çil ismi ön plana çıktığı belirtiliyor.

 

 MEB kaynaklarından edindiği bilgiye göre; Sinan Çil'ın geçmiş birikiminden, tercübelerinden ve zor zamanlardaki dik duruşlu tavırlarından dolayı Kağızman İlçe  Müdürlüğüne atamasının yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Milli Eğitim kulislerinde ise; Çil'ın Eğitimde daha katkı sağlayacağı ve İlçe Müdürlüğü görevini de layıkıyla yerine getirebileceği ifade ediliyor.

 

Kağızman İlçe Eğitim Müdürlüğü  Sinan Çil'ın ismi geçenlerin dışında Milli  Eğitim Müdürlüğü koltuğuna kimin oturacağı henüz açıklanmamışken bu makam için, Kağızman İlçesinde görev yapan bazı Okul Müdürlerin  isimleri geçtiği biliniyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.