İLÇELER Haber Girişi : 19 Ekim 2021 00:08

Kağızman Devlet Hastanesinde Doktor Şiddeti

Kağızman Devlet  Hastanesinde Doktor Şiddeti
Kagizman Devlet Hastanesinde doktor şiddeti!  Doktor, hasta ve hasta yakınına hakaretler yağdırıp hastaneden kovdu.

Kars Olay- İddiaya göre Kağızman'da vatandaş, ani felç geçiren annesini  Kağızman Devlet Hastanesi'ne götürdü. Acil doktoruna annem çok rahatsız acilen Kars'a sevk edebilir misiniz?  diye soru sorulmasına  sinirlenen  acil servis doktoru  Mehmet Doğan Önaldı,  hasta ve yakınıyla tartışıp hastaneden kovdu.

 

Kars'ın Kagizman ilçesine bağlı Haznedar Mahallesi’nde yaşayan M. Ç (87), aniden rahatsızlandı.  Kısmi  felç geçiren 87 yaşındaki M.Ç. Kagizman Devlet Hastanesi acil servisine götürüldü.   Acilen Kars Harakani Devlet Hastanesine sevk edilmesi  gereken M.Ç ve yakınına sorulan soru nedeniyle  hakaretler yağdırıp hastaneden kovan önaldı hasta ve yakınını kaderine terk etti. 

 

 

 

Hastane odasında bağırarak hakaretler  yağdırdığı hasta yakınını odasından kovan Önaldı,   "Sana ambulans da sevk de yok. Bildiğin yere şikayet et."  Dedi. 

 

 

Kısa bir süre sonra tekrar doktorun odasına giren hasta yakını kısmi felç geçiren  hastası için, " Doktor Bey, ben annemin sevk edilmesini bekliyorum çünkü durumu ciddi."  Deyince  Dr.Mehmet Doğan Önaldı, "Çık dışarı,  sen kimsin emrediyorsun." diyerek tekrar hakaretler yağdırıp  hasta yakınını  odasından kovdu.  Kars'a sevk alamayan hasta yakını,  felç geçiren 87 yaşındaki annesini   kendi imkanlarıyla Kars Harakani Hastanesi'ne götürdü.

 

 

Kağızaman Kaymakamından Açıklama

Kağızman Kaymakamı Hamza Türkmen  hastanede yaşanan olayla ilgili  yaptığı  açıklamada, " İlgili kişi hakkında ivedilikle hukuki süreç başlatılmıştır. Kamuoyuna duyurulur" İfadelerini kullandı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ali ÇELİK 10 Kasım 2021 16:39

    Habercilikten bir haber, cümle kurmayı bilmeyen ama kendini haber muhabiri ilan eden bir adamın yalan dolan haberini yayınlıyorsunuz. Haberi yapan arkadaş adam olsa olayla hiçbir alakası olmayan doktorun eşine iftira atıp haber yapmazdı. Ayrıca böyle saçma sapan şeyleri haber yapacağınıza iğrenç memleketinizdeki iğrenç tecavüzleri haber yapın.

  • Bir vatandaş 20 Ekim 2021 12:17

    Saçma bir haber olmuş. Acile gelinmişse doktora ne yapması gerektiği söylenmez, doktor ne yapması gerektiğini bilir. Böyle insanları kışkırtıcı haberler yapıyorsunuz sonra da ağlıyorsunuz doktor yok randevu alamıyoruz diye. Ayrıca şiddet bu olayın neresinde var? Doktorun adını da vererek hedef göstermişsiniz. Art niyetli yaratıklardan başka bir şey değilsiniz.

  • K.t. 19 Ekim 2021 23:02

    Kağızman Devlet Hastanesi acil servisinden ailecek çok memnunuz. Çocuklarıma ve anneme gerekli tedaviyi verdiler. Bu haberin gerçek olabileceğine inanmıyorum. Kim bilir neler yaşandı da böyle bir haber oldu. Çok saygıdeğer doktorlar var

  • Sağlıkta yalan habere son 19 Ekim 2021 10:08

    Yalan haberin de bu kadarı olmaz habercilik anlayışınız kendi menfatleriniz cikarinda kullanmanız size bu hakki vermiyor. Gercekten haber mesleğini yerine getiren mesleğini iyi yapan hacerciler var iken sizin gibi yalan haber peşinde olup kendi çıkarları doğrultusunda hareket eden sizler doktorluk meslegini en iyi sekilde icra eden hekimleri zan altinda bırakmanız sizin ancak yaptığınız paylaşımdan öte olmaz