İLÇELER Düzenleme Tarihi : 14 Ağustos 2020 15:19 Haber Girişi : 14 Ağustos 2020 15:21

Kağızman'da Koronavirüs Patlaması!

Kağızman'da Koronavirüs Patlaması!
Kağızman ilçesinde korona virüs alarmı 2 apartman daha karantinaya alındı,

Kars Olay-Korona virüsüyle mücadele konusunda diğer illere örnek gösterilen Kars’ta vakaların büyük bir bölümü Kağızman ilçesinde meydana geldi.

 

Kağızman ilçesinde artan korona virüs vakaları vatandaşları tedirgin etmeye başladı. Kağızman’da toplam vaka sayısı 100’ün üzerine çıktı. Kağızman halkı özellikle maske takma ve sosyal mesafeye uyma konularına titizlikle riayet etmeye başladı.

 

Hatırlanacağı üzere ilçede geçtiğimiz hafta belediye başkan yardımcısıda, market, kasap, berber ve kahvehane çalışanlarının bir kısmının koroana virüs testlerinin pozitif çıkmıştı. Öte yandan ilçedeki bazı köyler hala karantina altında.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • f. a. 01 Eylül 2020 14:11

    düğün sünnet nişan çeşitli tören toplantı ve dost akraba ziyaretleri devam ettiği sürece covit-19 artışlarına hazırlıklı olmalıyız

  • Zahit günay 16 Ağustos 2020 18:11

    Bu hastalık tüm dünyayı etliledi tv radyo her yerde bu var ama insanlar hala bu hastalıkla mücadelede gevşek davranıyor covid 19 ihmale gelmiyor. Dikkat edelim.

  • Hakkı şahan 16 Ağustos 2020 18:08

    İnsanlar koronayı ciddiye almıyor sonuç vahim yayılıyor.