İLÇELER Haber Girişi : 27 Nisan 2023 13:23

Kağızman'da Kahreden Olay, Tır İki Öğrenciyi Ezdi

Kağızman'da Kahreden Olay, Tır İki Öğrenciyi Ezdi
Kağızman'da tırın altında kalan 2 öğrenciden biri hayatını kaybederken biri de ağır yaralandı.

Kars Olay-  Kars'ın Kağızman ilçesinde  Mustafa Yalçın ilkokulu öğrencisi 2 çocuk tırın altında kaldı.

 

Edinilen bilgilere göre, Okul çıkış saatinde karşıdan karşıya geçerken  Yasin T. (29) yönetimindeki tırın altında kalan 7 yaşındaki 1. Sınıf öğrencisi Nehir Y. feci şekilde can verirken 9 yaşındaki 3. Sınıf öğrencisi Sude T.  ise ağır  şekilde yaralandı. Hastaneye kaldırılan S.T'nin hayati tehlikesi devam ediyor.

 

Uzun süre tırın lastiklerini arasına sıkışan minik bedenler, uzun uğraşlar sonucu itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Olay yerine gelen bütün aileler çocukların kim olduğunu bilmedikleri için gördükleri manzara karşısında sınır krizi geçirdiler.

Ailelerin çocuklarını teşhis etmeleri sonrasındaki annelerin feryatları ise yürekleri dağladı. 7 yaşındaki öğrenciden geriye kalan beslenme çantası ve suluğunu göreneler ise gözyaşlarını tutamadı. 

Okul önleri  yoğunluk,  Yolcu otobüsleri, tırlar, inşaatlar, tedbirsizlik  ve yaya geçitlerleinin olmayışı bir kez daha faciaya davetiye çıkardı. 

Meydana gelen kazayla ilgili tahkikat başlatıldı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.