KARS Haber Girişi : 31 Mayıs 2023 12:27

Kafkas Üniversitesi Kadrolu 4 Çoban Alacak

Kafkas Üniversitesi Kadrolu 4 Çoban Alacak
Kars İŞKUR İl Müdürlüğü, Kafkas Üniversitesinde istihdam edilmek üzere, 4 adet daimi işçi (çoban/ sürü yönetim elemanı) alımı yapacak

Kars Olay- Başvuruların 29 Mayıs-02 Haziran 2023 tarihleri arasında Alo 170, E-Devlet veya esube.iskur.gov.tr adresinden ve İŞKUR İl Müdürlüğümüzden yapılacağı ilan edildi.

 

Başvuruda bulunacak olan sürü yöneticilerinin en az ilkokul, en çok ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olmaları ve Sürü Yönetimi Belgesine (Büyükbaş veya Küçükbaş) sahip olmaları şartı aranacak. Başvuracak kişilerin Kars il ve ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmaları ve en az 18, en fazla 40 yaşını aşmamış erkek elamanlar olmaları şartı da aranacak. İstihdam edilecek şahısların Kafkas Üniversitesi Yerleşkesi içerisinde mevcut "Veteriner Fakültesine bağlı çiftlikte iç ve dış mekanda vardiyalı sistemde çalmaya engel durumu olmadan, Veteriner Fakültesindeki çiftlikte görevlendirilmeleri yapılacağı belirtildi. İşe alınacaklar noter huzurunda kura çekimi ile; 14.06.2023 tarihinde Saat 09.00 da Kafkas Üniversitesi Ahmet Arslan Kültür ve Kongre Merkez Salonunda belirlenecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.