KARS Haber Girişi : 06 Temmuz 2023 00:21

Kadir Sarıdağ'dan İl Başkanlığı Açıklaması

Kadir Sarıdağ'dan İl Başkanlığı Açıklaması
28. Dönem milletvekilliği seçimi için istifa eden ve ardından AK Parti Kars Milletvekili olarak seçilen Adem Çalkın'dan boşalan il başkanlığı koltuğuna geçici görevlendirilen Kadir Sarıdağ açıklamada bulundu.

Kars Olay- Kadir Sarıdağ yaptığı  açıklamada; "Bayrağı devralmanın da devretmenin de kendisi için büyük onur olduğunun altını çizen Sarıdağ; “07.04.2023 Tarihinde Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’nın tensipleriyle devraldığım, İl kurucu üyesi olduğum Ak Parti Kars il Başkanlığı görevini şahsi irademle bırakmış bulunmaktayım. Bu kutlu davada görev aldığım sürede bizleri destekleyen, yanımızda olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Bayrağı devralan, uzun yıllardır birlikte yol yürüdüğümüz dava arkadaşımız Sn. Muammer Sancar’a yeni görevinde başarılar diliyor uzun yıllar güzel hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum. Rabbim hayırlı uğurlu etsin.” İfadelerine yer verdi. 

 

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın ise konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Sarıdağ'ın hakiki Dava adamı olduğunu vurgulayarak şu ifadelere yerdi: "Partimizin kurucusu, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı yapan,seçim döneminde büyük bir özveriyle İl Başkanlığı görevini yürüten ve başka bir alanda ilimize hizmet için İl Başkanı adayı olmayan , hakiki dava adamı, Sn Kadir Sarıdağ’a hizmetlerden ötürü çok teşekkür ediyorum."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.