SİYASET Haber Girişi : 15 Nisan 2023 01:39

İYİ Parti Kars Milletvekili Adayı Prof. Dr. Alpaslan Yüce Seçim Startı Verdi

İYİ Parti Kars Milletvekili Adayı Prof. Dr. Alpaslan Yüce Seçim Startı Verdi
İYİ Parti Kars Milletvekili Adayları Prof. Dr. Alpaslan Yüce, Dr. Aytaç Erman Keskin ve Ayşe Tarlak Yılmaz Kars'ta coşkuyla karşılandı.

Kars Olay- Karayolu ile Kars’a gelen milletvekili adayları seçim startını verdi. Yoğun ve coşkulu kalabalıkla karşılanan adaylar İYİ Parti İl Binası önünde toplanan kalabalığa hitap ettiler.

 

İlk olarak İl Başkanı Yüksel Akbaba, Kars’tan aday gösterilen üç ismin de Kars’ın birbirinden değerli isimleri olduğunu vurgulayarak, Kars’ın ve Türkiye’nin 14 Mayıs seçiminde yeni bir destan yazılacağını kaydetti.

 

Kars’ın sevilen simalarından olan İYİ Parti’nin 1. Sıra adayı Alpaslan Yüce yaptığı konuşmada Kars’ın içinde bulunduğu sorunları yakından takip ettiklerini, bildiklerini ve çözmeye talip olduklarını dile getiren Yüce, “Kars’ı hep birlikte yöneteceğiz.” dedi. Tarımdan ekonomiye, turizmden ihracata kadar birçok konuyu ele alan Milletvekili Adayı Alpaslan Yüce, Kars’ta uzun süredir izlenen yanlış politikaya dur diyeceklerinin de altını çizdi. Yüce, konuşmasının sonunda; "Arkamızda milletimizin desteği ile yalanları bozarak, duvarları yıkarak yürüyoruz. Milletimiz uçan fiyatlar, gün aşırı gelen zamlar, astronomik faturalar altında çile çekiyor. Milletimizi içine girdiği bu sarmaldan mutlaka kurtaracağız. Az kaldı. Biz iktidara yürüyoruz. Milletimizle beraber el ele, omuz omuza, gönül gönüle iktidara yürüyoruz. Çok az kaldı. Güneşin doğmasına çok az kaldı.” Geliyoruz.!” İfadelerine yer verdi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.