KARS Haber Girişi : 29 Nisan 2023 11:45

İYİ Parti Adayı Prof. Dr. Alpaslan Yüce'ye Sahada Yoğun İlgi

İYİ Parti Adayı Prof. Dr. Alpaslan Yüce'ye  Sahada Yoğun İlgi

Kars Olay- İYİ Parti Kars Milletvekili Adayları sahadaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İyi Parti'nin seçim çalışma ekibi gün içerisinde yaptıkları seçim çalışmasının ardından bedesten bölgesinde buluşarak istişarede bulundu.

 

Gittikleri her yerde bu çalışma temposunu seçildikten sonra da Kars için hiç azaltmadan devam ettireceklerini aktaran İYİ Parti Milletvekili Adayı Prof. Dr. Alpaslan Yüce, Kars için yorulmadan çalışacaklarının sözünü verdi.

 

Prof Dr. Alpaslan Yüce, Dr. Aytaç Erman Keskin ve Ayşe Tarlak üçlüsünden oluşan İYİ Parti Milletvekili Adayları sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmıyor. İlçe ilçe, köy köy dolaşarak seçmenlere 14 Mayıs seçimlerinin Kars için, Türkiye için taşıdığı öneme dikkat çeken adaylara, parti yönetimi ve partililer de eşlik ediyor.

 

Kars’ın hizmetlerde geri kalmışlığının, eksiklerinin ve tamamlanması gerekenlerin Kars’ı yaşayanlar ve Kars’ta yaşayanlar olarak kendileri tarafından en iyi şekilde bilindiğinin altını çizen Prof. Dr. Yüce, çözümün de kendilerinde olduğunun hatırlatmasını yaparak, seçmenlerden destek istiyor.   

 

Karslıyla aynı kaderi yaşayanlardan oldukları için  sıcak ve samimi şekilde karşılanan İYİ Parti Kars Milletvekili adaylar Yüce, Keskin ve Tarlak'ı gittikleri her yerde halk bağrına basıyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.