KARS Haber Girişi : 11 Nisan 2023 02:51

'İthal Aday İstemiyoruz' Diyen Ardahan CHP Milletvekilli Aday Özel Özen İstifa Etti

'İthal Aday İstemiyoruz' Diyen Ardahan CHP Milletvekilli Aday Özel Özen İstifa Etti
CHP'den 2. sıra Ardahan Milletvekili adayı gösterilen eğitimci Özel Özen, İkinci sırayı beğenmedi partisinden ve adaylıktan istifa etti.

Kars Olay-  CHP'den ve adaylıktan  istifa eden Özel Özen istifasına ilişkin sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Sevgili Ardahan halkım: Ben, öncelikle sizlere teşekkür ederek başlamak istiyorum. Bugüne kadar yaptığım çalışmaları sizlere anlattıktan sonra, sizlerden gelen talep doğrultusunda gereğini yapacağım.Öncelikle bu süreçte yaklaşık 70 muhtardan ve bir çok meclis üyesinden şahsıma ıslak imzalı dilekçe aldım. Adım atmadığım köy ve çalmadığım kapı kalmadı. Bu süreçte özellikle çok kişi tanıdım, eksiklerimi gördüm, neler yapabilirim diye projeler ürettim. Bu 4 yıllık saha çalışmamın ürününden ibarettir.Cumhuriyet Halk Partisinden aday olduğumdan beri canla başla çalıştım.Bu süreçte birileri koltuğunda chp imkanlarını kullanırken, ben lise müdürlüğümden ferâgat eyledim. 23 senelik eğitim hayatımdaki bütün zorluklara göğüs gerdim. Şimdi şahsıma yapılan bu liyakatsiz durumu sadece halkıma anlatmak, onların gönlünden uzaklaşmamak için yazmak zorunda hissettim.

 

Şimdi bu sürecin düzelmeyeceği ve inat uğruna her partinin yerel adaya başvurduğu bu süreçte dayatma ile karşıma dikilen bu sonuca sizler adına itiraz ediyorum. Bu süreçte bana destek olan CHP’nin kıymetli büyüklerine teşekkür ederim. Benim adım Özel Özen! Ben, ölene kadar bu halka bir söz verdim;gereğini yapacağım.CHP Ardahan Milletvekili 2. Sıra adaylığından istifa ediyorum. CHP ile yollarımı bugünden itibâren ayırıyorum. Çünkü ben bu partiye liyakat ve demokrasi kültürü için gelmiştim, şimdi gördüğüm manzaranın dehşeti beni bu kararı almaya itmiştir. Beni seven halkıma çağrımdır: Biz ithal aday istemiyoruz, bize bu dayatmayı yapan kişi ve kişilere cevabımız sandıkta elbette beyan olunacaktır. Benim için artık Özel Özen olarak partisi Ardahan olan bir süreç başlamıştır. Ardahan için yılmadan çalışmaya devam edeceğim. Ardahan için sözü olana kapım sonuna kadar açıktır. Ardahan halkına bu süreçte çok borçlandım ve bu yükün altından gelecekte kalkacağım.Saygılarımı sunuyorum”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.