KARS Haber Girişi : 25 Ekim 2022 01:29

İstanbul’da KAI Rüzgarı Esecek

İstanbul’da KAI Rüzgarı Esecek
İstanbul’da yapılacak olan Kars Ardahan Iğdır Tanıtım ve Turizm günlerine üç ilin esnafı ve vatandaşları davet edildi.

Kars Olay- 09-13 Kasım 2022 tarihlerinde İstanbul Maltepe’de yapılacak olan tanıtım günlerine Kars Ardahan ve Iğdır Federasyonları ve Dernekleri tarafından düzenlenen etkinliğe tüm halkımız davet edildi.

Kars Ardahan Iğdır’ın kültür ve turizmi aynı zaman da mutfak kültürü İstanbul’a taşınıyor. Bu güzelim etkinliğe gerek bölge illerden gerekse de dünya genelinden ziyaretçilerin gelmesi bekleniyor.

Kars Turizm Birliği Başkanı Halit Özer, “Amaçlarımızdan biri olan Kars Ardahan Iğdır illerimizi İstanbul’dan dünyaya duyurmak ve şehirlerimize daha fazla yerli ve yabancı turistin gelmesini sağlamak için 5 gün boyunca yapılacak olan tanıtım etkinliğe 1 milyon ziyaretçi bekleniyor.  Bu tanıtımın ve duyurunun herkes tarafından yapılmasını tüm sosyal medyalarda, yerel ve ulusal basında dünya halkı ile buluşturmayı hedefliyoruz. İsteyen tüm vatandaşlarımız katılabilir ve ücretsiz olarak ziyaret edebilirler.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.