KARS Haber Girişi : 31 Aralık 2021 13:28

İsmail Kaplan'ın Yakaladığı Fotoğrafın Hüzün Dolu Hikayesi Ağlattı

İsmail Kaplan'ın Yakaladığı Fotoğrafın  Hüzün Dolu  Hikayesi Ağlattı
2021 yılına damga vuran olaylara ait fotoğraflardan oluşan "Yılın Fotoğrafları" oylamasında Karslı İsmail Kaplan'ın objektifine takılan o kare yürek burktu.

Kars Olay- Anadolu Ajansı’nın gelenekselleşen Yılın Fotoğrafları yarışmasında son aşamaya geçildi. Haber, yaşam ve spor kategorilerindeki 67 fotoğraf oylamaya açıldı.  Yılın Fotoğrafları yarışması için Türkiye’nin yanı sıra Afganistan, Filistin, Suriye, Irak, Yemen, İspanya, İtalya, İzlanda, Macaristan, Belarus, Rusya, ABD, Kanada, Japonya, Endonezya, Bangladeş, Kolombiya ve Brezilya gibi dünyanın farklı coğrafyalarından "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinde 825 bini aşkın aday arasından 67 fotoğraf seçildi.

 

Son 67 fotoğraf finale kalırken  Anadolu Ajansı Kars temsilcisi İsmail Kaplan'ın yakaladığı "Yaşam" kategorisinde finale kalan  o hüzün dolu hikayenin karesi de yer aldı.

 

Kars'ı Türkiye ve dünyaya yakaladığı büyüleyici kareler ile tanıtan  İsmail Kaplan'a destek olup oy kullanmak için TIKLAYIN

 

Fotoğraf ile ilgili açıklama yapan Kaplan; "Kars'ın Selim ilçesine bağlı Söğütlü köyüne çocuklara bayram hediyesi götürdük. Her zaman olduğu gibi etkinlik alanımıza yaşlılar gelip uzun uzun bizleri izledi, içlerinde bir yaşlı teyze gözleri o kadar dolu dolu bakıyorduki öyle görünce onada bir ayıcık hediye ettik. 75 yaşındaki Nadime nine, ilk çok şaşırdı "gerçekten benim mi"? dedi. Evet, senin dedik. Bir an sessiz oldu yutkundu veeee "Bu benim ilk oyuncağım, akşam onunla uyuyacağım" dediği an bizlerin tüyleri diken diken oldu. Ve o anın mutluluk göz yaşlarını böyle fotoğrafladım." İfadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.