İLÇELER Haber Girişi : 04 Nisan 2021 17:08

İşadamı Yusuf Korkmaz'dan Kağızmanlı sporculara destek

İşadamı Yusuf Korkmaz'dan Kağızmanlı  sporculara destek
Kağızman’da, işadamı Yusuf Korkmaz'ın gençlere spor yapması için verdiği destekle Türkiye başarıları elde edildi.

Kars Olay- Kağızman'da 2012 yılında kurulan Kickboks,Wushu, Muay Thai ve boks branşlarında genç sporcuları Türkiye çapında şampiyonalarında bir çok başarı elde etti. 20  aktif sporcunun bu branş dalında Türkiye dereceleri bulunuyor. Kulüp Başkanı Ferman Büyükdağ, “Kulübümüzü 2012 yılında dört branşla kurduk. Türkiyede yapılan bu branşlardaki spor  müsabakalara katılmaktayız. Milli antrönürümüz Aytaç Turan'la beraber Kulübümüzde çalıştığımız aktif 20 sporcumuzdan 6 tanesi milli sporculardır. 2018’den itibaren Türkiye şampiyonasında ciddi dereceleri var. Hedefimiz milli takıma Kağızman’dan daha çok sporcu kazandırmaktır” diye konuştu.

 

Kulübümüze sponsor olan değerli iş adamı Yusuf Korkmaz'a teşekkür ederiz, Boks,kayak,atıcılık,binicilik ve okculuk sporuyla uğraşan bir sporcudur. Bu nedenleden dolayı her zaman yanımızda olmuştur.Kendisine çok teşekkür . sayın Yusuf Korkmaz iş adamımız bu güne kadar hem maddi hemde manavi desteklerini bizden  esirgemeyin, bizim Buradaki amacımız gençlerin, çocukların spora olan meraklarını geliştirmektir. Basarili kulüp olmamıza en buyuk katkıyı saglayan iş adamı yusuf Korkmaz  bey gibi, diğer iş adamlarımızında sayın Yusuf Korkmaz beyefendiyi örnek alarak bir miktarda olsa bu çocuklara destek olmalarını rica ediyorum. Sporcuların yanında olmanızın en başında şu geliyor; çocuklar bilgisayar başına kalmasın. Spor hareketleri yaparak çocuklarımız vücut ve beyinlerini geliştiriyor. İlerde bu çocukların çok başarılı olacaklarını inanıyorum. inşallah temennimiz Milli takımda ülkemizi de temsil edeceklerdir” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.