SİYASET Haber Girişi : 20 Kasım 2023 16:16

İş İnsani Bülent Samaraz AK Partiden Adaylık Başvurusunda Bulundu

İş İnsani Bülent Samaraz AK Partiden Adaylık Başvurusunda Bulundu
Kars Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayan Samaraz AK Parti il binasına giderek resmi başvurusunu yaptı.

Kars Olay-  Resmi başvurusunu AK Parti il binasında yapan ve başvuru dosyasını İl başkanı Muammer Sancar'a teslim eden Kars'ın sevilen iş insani Samaraz yaptığı açıklamada; " Sayın il baskanim, Değerli yönetim kurulu üyeleri, kiymetli basın mensupları, saygıdeğer büyüklerim ve değerli kardeslerim!

 

Dünya lideri Cumhurbaşkanimiz sayin Recep Tayyip Erdoğan'ın addediği gibi Türkiye Yüzyilinda Harakani Hazretlerinin manevi varliginin yansidigi Türkiye'nin adeta bir mozaiği olan Serhat şehrimiz Gazi Kars'ın, imar, inşa ve ihyası için AK Parti çatisi altinda bu goreve talibim.

Demokrasinin vazgecilmezi olan bu secimlerde aday adayi olan tum arkadaslarima basarilar diliyorum. Ülkem ve Kars için 31 Mart secimlerinin hayirli olmasini temenni ediyorum. Saygilarimla" ifadelerini kullandı.

 

BÜLENT SAMARAZ KİMDİR

01.12. 1973 tarihinde Kars'ta dogan Samaraz, İnşaat muhendisi olarak sahibi oldugu sirkette aktif olarak 25 yildir calisma hayatini surdurmektedir. MÜSİAD uyesi ve Kars AK Parti İl Başkan yardimcisi olan Samaraz evli ve 2 cocuk babasidir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.