BÖLGE Haber Girişi : 17 Nisan 2022 02:27

Iğdır'da Keleşle İşlenen Çifte Cinayette Korkunç Detay Katil, Baba Çıktı

Iğdır'da Keleşle İşlenen Çifte Cinayette Korkunç Detay Katil, Baba Çıktı
Iğdır'da 2 kişinin kalaşnikoftan çıkan tek kurşunla öldürüldüğü cinayet sonrası korkunç detaylar ortaya çıktı.

Kars Olay-  Olay, 11 Nisan'da iftar sonrası Halfeli beldesi yakınlarında meydana geldi.

 

Edinilen bilgilere göre akşam saatlerinde evden motorsikletle çıkan iki arkadaş geç saatlere kadar eve dönmeyince yakınları merak edip aramaya koyuldu.   Arama sonucu Halfeli beldesi bölgesinde yerde hareketsiz  yatan iki kişinin görülmesi sonucu  durum jandarmaya bildirildi.

 

Kısa sürede olay yerine giden jandarma yaşamını yitirenlerin Halfeli beldesinden Kemal Kara ve Yaşar Karadağ olduğunu belirledi. Olayın duyulması üzerine belde halkı cenazelerin bulunduğu yere akın etti. Cumhuriyet savcısının olay yeri araştırması sonucu 2 kişinin cansız bedeni Iğdır Devlet Hastanesi morguna kaldırıldıktan sonra aile ve akrabaları tarafından gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

 

 

CİNAYETİ "BABA" İŞLEMİŞ

 Kemal Kara (34) ile Yaşar Karadağ'ın (33), cinayet şüphelisi olarak Mehmet Araslı (64) ile oğlu İbrahim Araslı (27) gözaltına alındı. Yakalanan Mehmet Araslı ile İbrahim Araslı'nın soyadını değiştiren Kemal Kara'nın babası ile kardeşi olduğu öğrenildi.

 

Suçunu itiraf eden baba Araslı, "Korkutmak için ateş ettim, hırsız sandım" Dedi.

 

Jandarma tarafından yapılan araştırma ve  sorgulamada baba Araslı'nın suçunu itiraf ettiği ve olayda kullandığı kalaşnikofu güvenlik görevlilerine teslim ettiği öğrenildi.

 

Baba Araslı, verdiği ifadesinde, "Arazide bahçeme çektiğim tel çitler daha önce sökülüp çalınmıştı. Cinayet günü iftardan önce yine çit çektim. İftardan sonra da çalınmasın diye kontrol etmek için evdeki silahı alıp gittim. Oğlum Kemal de çitleri kontrol etmek için arkadaşı Yaşar'ı alıp oraya gelmiş. Karanlıkta onları hırsız sandım ve korkutmak için birkaç el rastgele ateş ettim. Üzgünüm" Diye konuştu.

İfadeleri tamamlanan baba ile oğlu mahkemeye sevk edildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.