BÖLGE Haber Girişi : 07 Ekim 2021 15:26

Iğdır Aleyna Ağgül için ayaklandı!

Iğdır Aleyna Ağgül için ayaklandı!
Cinsel taciz ile ölüme sürüklendiği iddia edilen 19 yaşındaki Aleyna Ağgül için sosyal medyada örgütlenen Iğdırlılar, yarınki cuma namazı sonrası yürüyüş yapacak.

Kars Olay-   İddiaya göre Iğdır'da meydana gelen olayda, oğlunun cep telefonuna bakarken Aleyna'nın uygunsuz fotoğraflarını gören baba Gökhan A., genç kızı ofisine çağırarak fotoğraflarla şantaj yapıp tecavüzde bulunmuş,  Aleyna ise tecavüz sonrası kendisini evlerinin 6. katından boşluğa bırakarak intihar etmişti. 

 

Aleyna Ağgül'ün, "Ölümümden Gökhan A. sorumludur" yazılı bir not bıraktığını belirleyen polis, baba Gökhan A. ile oğlu Göktürk A.'yı gözaltına aldı. Gözaltına alınan baba-oğul ifadelerinin ardından delil yetersizliği nedeniyle adli kontrol şartıyla serbest bırakılınca Iğdır ayaklandı.

 

 

19 yaşındaki Aleyna Ağgül'e şantajla tecavüz etmek ve ölümüne neden olmakla suçlanan işadamı Gökhan A. (42) ve oğlu Göktürk A'nın serbest kalmasına ve tutuklanmaları taleplerinin reddedilmesine tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor.

 

 

Iğdır'da yaşayan binlerce vatandaş sosyal medyadan tepkilerini dile getirirken, Iğdırlılar, sosyal medya platformları üzerinden oluşturdukları etkinlik ile bir yürüyüş gerçekleştirme kararı aldı. Kentteki sivil toplum kuruluşlarının da destek vermesi beklenen yürüyüşte, Aleyna'nın şaibeli ölümünün aralanması istenirken aileye destek mesajları verilecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • FERAT07 08 Ekim 2021 16:02

    YETER ERKEK OLDUGUM İÇİN UTANIYORUM BUMU ADALET SAYIN BAŞKAN SAYIN BAKAN BİR DUR DİYİN ARTIK İDAM GETİRİN OLSUN BİTSİN KISASAS KISA OLSUN NEDİR YAHU GENC KIZ AİLESİ SEVDİKLERİ PIRLANTA GİBİ KIZI ÖLDÜRDÜNÜZ NEDEN SUÇLULAR DIŞARIDA NEDEN HAAA ANLADIM BEN DOGRUYA SİSTEMİMİZ BUNA İZİN VERMİYOR DELİL YETERSİLİKTEN OZAMAN O KIZIN BABASI BU ACIYA O KIZIN ANNESİ O KIZIN GARDAŞLARI BU AÇIYA DAYANABİLECEKLERMİ ATEŞ DÜŞDÜGÜ YERİ YAKAR İDAM ŞART İDAMMMMM SAYIN REİS SAYIN BAKAN BU KONUYA BİR EL ATIN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN

  • Murat 3636 07 Ekim 2021 17:21

    Allah belasını versin şerefsizin onun kızına bu yapılsa kabul edermiydi ederdiki kızı yaşındaki bir kıza yapmış haydi Iğdır insanı gösterin kendinizi kars halkı olarak yüreğimiz sizinle