KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 04 Ağustos 2022 17:38

Hüseyin Arslan'ın Şiirleri Tek Tek Besteleniyor

Hüseyin Arslan'ın Şiirleri Tek Tek Besteleniyor
Hüseyin Arslan'ın çeşitli temalarla kaleme aldığı şiirleri ses sanatçıları ve bestekarlar tarafından tek tek besteleniyor.

Kars Olay- Hüseyin Arslan'ın "VEFASIZ", "GÜZEL SANA KURBAN OLAM", "GÜZEL" şiirlerinden sonra "MENDİL" şiiri de bestelendi.

 

Öte yandan aşıklar ve bestekarlar tarafından birçok şiiri bestelenen  Arslan'ın, Begê  Delal mahlasıyla kaleme aldığı Türkçe ve Kürtçe yazdığı noter onaylı;  "LEYLA’M", "GÖNÜL", "GELİN GİDEK KAĞIZMAN'A", "SERHAT KARS GÜZELİ ", "ANAM SAĞ İKEN", "TU KULÎLKA TAPÊ QERS’Ê", "TÛ GULA MINİ", "WERE QERSÊ"  gibi birçok şiiri de şiirseverler ve edebiyatçılar  tarafından sevilerek okunan şiirlerin başında geliyor. 

 

Türkiye'de her kesim tarafından sevilen ve saygı duyulan, Kars Milletvekili / Ak Parti 6. Dönem MKYK üyesi / 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın da abisi olan Hüseyin Arslan'ın "MENDİL" şiiri Binali Bulut’un bestesi ve Serhat Yılmaz'ın  seslendirmesi ile  dinleyicilerin beğenisine  başarılı bir kliple sunuldu. 


 

Arslan, kendi sosyal medya hesabında; "Sözleri bana ait olan ve sevgili kardeşim Binali Bulut’un bestelediği MENDİL isimli türküyü Serhat Yılmaz kardeşimin sesi ile yorum ve beğenilerinize sunuyorum." paylaşımı ile bestelenen şiirini sevenlerine duyurdu. 

 

İşte Arslan'ın bestelenen ve sosyal medya alanlarında paylaşım ile  izlenme rekorlarına koşan o şiiri:

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.