TÜRKİYE Düzenleme Tarihi : 30 Ekim 2020 10:51 Haber Girişi : 30 Ekim 2020 10:52

Hisar Sofralarınızı Süslüyor!

Hisar Sofralarınızı Süslüyor!
Hisar’ın resmi ve zarif yemek takımı koleksiyonu, herhangi bir resmi yemek masasına modern bir dokunuş katıyor.

Kars Olay-Hisar’ın resmi ve zarif yemek takımı koleksiyonu, herhangi bir resmi yemek masasına modern bir dokunuş katıyor. Çağdaş çizgilerde sergilenen yemek takımları koleksiyonumuz geniş bir renk ve desen yelpazesine sahiptir. Çiçek desenleriyle süslenmiş güzel bardaklar, tabaklar ve kaselerden sade ve şık takımlara kadar birçok çekici seçenek bulacaksınız. Her zaman olduğu gibi yine Hisar sofralarınızı süslüyor!

 

Özel durumlar, günlük normal düzeninizden daha resmi bir masa düzeni gerektirir. Güzel ve zarif görünümlü bir masa yaratmanıza yardımcı olacak doğru porselen yemek takımlarına sahibiz. Şık bir şekilde şekillendirilmiş tabaklar ve mükemmel bir stil ile işlev kombinasyonunu temsil eden renkli parçalar arasından seçim yapın. Sofranızın tam bir şekilde görünümünü tamamlamak için servis parçalarını ve aksesuarları da unutmamalısınız. Hisar size tam bir sofra takımı seti sunmaktadır.

 

Temiz beyaz sırları ve harika detayları ile estetik açıdan çok hoşlar. Yemeklerinizi şık bir şekilde sunmak için sade 6 yada 12 kişilik yemek takımı modellerini kullanabilir ve onları adeta boş bir tuval gibi düşünebilirsiniz. Gösterişli sunumlar kaçırılmayacak Hisar sonbahar indirimleri ile sizleri bekliyor! Masanıza modern ve aynı zamanda klasik, sofistike ancak zarif bir görünüm kazandırmak için geniş tasarım yemek takımı seçeneklerimizden birini seçin. Her üründe geçerli sonbahar indirimi sofralarınıza şıklık taşıyacak. Üstelik her ay için özel fırsatlarla da her dönemde indirim fırsatını kaçırmazsınız.

 

Lüks ve göz alıcı yemek takımı koleksiyonumuz, resmi bir akşam yemeği ortamı oluşturmanın zorluklarını ortadan kaldırmanıza olanak tanır. Her bir model, özenle hazırlanmış zengin ve zarif tasarım detaylarıyla desteklenmiştir. Bulaşık makinesinde yıkanabilir ve kolay kullanım sağlar. İster resmi bir davette kullanın isterseniz arkadaşlarınızla bir çay saatinde. Doğru tasarımları vurgulamak her zaman önemlidir.

 

Hisar ile her tabakta ayrı bir güzellik bulacaksınız. Trend olan güzel koleksiyonlar yaratma konusunda tutkuluyuz. Akşam yemeği davetlerinizi ekstra özel kılan seçkin porselen yemek takımlarına sahip olmanızı istiyoruz. Finebone China Kapadokya 85 Parça Yuvarlak Yemek Takımı ile sofralarınıza hem renk hem de şıklık katabilirsiniz. Sofra dekorasyonunuza özen gösteriyorsanız bu modellere bayılacaksınız.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.