SİYASET Haber Girişi : 09 Haziran 2021 16:12

HDP Belediye Meclis Üyesi Ali Bağ Partisinden İstifa Etti!

HDP Belediye Meclis Üyesi Ali Bağ Partisinden İstifa Etti!
Halkların Domokrasi Partisi HDP Kağızman Belediye meclis üyesi Ali Bağ Partisinden istifa etti.

Kars Olay- HDP'ye sert eleştirilerde bulunarak istifa eden Ali Bağ Kamuoyuna ve basına başlığıyla yaptığı basın açıklamasında, 


"1996 ile 2021 arasında 25 yıl aralıksız, halkımızı refahı için onurlu bir şekilde Halkların Demokratik Partisi (HDP) çatısını  altında mücadele ettim. 

 

Ancak gelinen noktada HDP Kağızman ilçe yönetimin de yer alan bazı kişilerin takındığı ilkesiz tavır, parti ilkelerini ve tüzüğünü yok sayan bir zihniyete dönüşmüştür. Keyif verici madde müptelası olmuş, tahsilatçılığı kendilerine görev olarak gören bir zihniyetle aynı ortamda siyaset yapma imkanı kalmamıştır. 

 

 

Benimle alakalı kişisel problemlerini, HDP ve partimiz üzerinden sabote çalışmalarına dönüştürmelerini reddediyorum. 

 

 

Hakkımda usülsüz alınan kararları kabul etmediğimi, bu nedenle Halkların Demokratik Partisi (HDP)’de sürdürdüğüm siyasi mücadelemden, parti üyeliğinde ve partide ki görevimden üzülerek istifa ediyorum. 

 

 

Siyasi hayatımı ve seçildiğim görevi bağımsız bir şekilde halklarımıza hizmet ederek devam edeceğimi; üzülerek aldığım bu kararı halkımızın ve sevenlerimizin anlayışla karşılayacağını umut ediyor, kamuoyunun bilgisine saygıyla sunuyorum...  

Ali Bağ
Kağızman Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi" İfadelerine yer verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.