İLÇELER Haber Girişi : 25 Ekim 2021 21:38

Hayırsever Vatandaş Kağızman'da Kur'an Kursu ve Taziye Evi Yaptı

Hayırsever Vatandaş Kağızman'da Kur'an Kursu ve Taziye Evi Yaptı
Hayırsever vatandaş Volkan Pakır tarafından Kağızman'da Babası ve Annesinin hayrına Kuran Kursu ve Taziye evi yapıldı.

Kars Olay- Kağızman ilçesinde Hayırsever vatandaş Volkan Pakır tarafından Babası ve Annesinin hayrına Kuran Kursu ve Taziye evi yaptırdı. Kızılark Mahallesi'nde, 200 kişilik kız kuran kursu, taziye evinin açılışı dualarla yapıldı. Babası Ve Annesi adına Kuran Kursu ve Taziye evi yaptıran hayırsever vatandaş Volkan Pakır'ın bu örnek davranışını tebrik eden Kağızman Kaymakamı Hamza Türkmen, din eğitiminin doğru kaynaktan, diyanet kurumundan öğrenilmesinin önemine vurgu yaptı.

 

Kaymakam Türkmen, “Sevginin, birlik, beraberlik ve kardeşliğin hakim kılınmasında, barışın tesis edilmesinde dini müesseselerin topluma yön verdiğini ve burada Kuran eğitimini alacak çocuklarımızın devletine milletine faydalı bireyler olarak, topluma hizmet edeceklerdir. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Türkmen ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Kağızman ilçe Müftüsü İsmail Durna 300 metrekare alan üzerinde 2 kat şeklinde inşa edilen Kuran kursu, taziye evi ile mahallenin önemli bir ihtiyacının giderildiğini ve Kız Kuran kursunda 200 kişiye kuran eğitiminin verileceğini söyledi.

 

Kaymakam Hamza Türkmen Tarafından Hayır sever Vatandaş Volkan Pakır'a teşekkür plaketi takdim etti.

 

Kağızman Kaymakamı Hamza Türkmen, Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Ak Parti Kağızman İlçe Başkanı Nuri Turan, Ak Parti il Genel Meclis Üyesi Cesim Karaca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Suat Güner. Kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı tören, İlçe Müftüsü İsmail Durna tarafından okunan duanın ardından açılışı yapıldı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.