HAFİYE Yazdı...: 'Şenlik Yeni Başlıyor Desenize!'

Nasıl girsem konuya bilemedim ama ben HAFİYE. Bazı şeyleri açık açık yazmak için buradayım. Çünkü kapalı kapılar ardında o kadar çok şey dönüyor ki, güzelim Kars’ın hiçbirinden haberi yok. 

 

Haaa! Yazılacak şeyler vardır, yazılmayacak şeyler vardır. Bu durumu da göz önünde bulundurarak hareket ederim. Devletten başka hiç kimseye inanmam, güvenmem. İpe gideceğimi bilsem de “DEVLET!” derim başka bir şey demem.

 

Unutanlar var Devletçilik anlayışını. Türkiye Cumhuriyeti’nin 5 bin yıllık geçmişini görmezden gelenler var. Bu mudur devletçilik anlayışı? Bu mudur vatanseverlik? Ne çabuk unutuyorlar devletin asırlık arşivlerini? Unutanlara hatırlatalım tekrardan biz yine de, ihanetin kıyısından dahi geçmiş olsalar bile, bir gün mutlaka hesap sorar bu devlet. 5 bin yıllık devlet aklını kimse hafife almasın.

 

Unutulmasın ki DEVLET hep 18 yaşında.
Her neyse bu aralar HDP, belediyeleri kayyuma kaptıracağım korkusu ile Sırrı Sakık, belediyelere kayyum atamayı durdurmak için, başta TBMM olmak üzere HDP’ nin seçildiği tüm sandalyeler ve makamlardan istifa edip, milletvekili ara seçimi ile belediyelerde sandığın zorlanması önerisini getiriyormuş. HDP’ nin çoğu bu fikre karşı çıkıyormuş.

 

Kars’tan Ayhan Bilgen ise bu fikre olumsuz bakıyormuş! “Biz Kars’ı zaten az farkla kazandık; %27’ye karşı, %29 ile MHP’nin elinden aldık. Bu denli kritik bir kentte yeniden seçime gitmemiz bizim açımızdan ne denli doğru olur? “ diyormuş. 31 Mart seçimlerinden önce özgüven patlaması yaşayan Bilgen’ in bu açıklamasına çok şaşırdım. Hani demokratik mücadelelerde her zaman halkın iradesine saygı duyuyorlardı, kendilerine güveniyorlardı?

 

Kaynasın bakalım dedikodu kazanları, şenlik yeni başlıyor desenize!

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Güllük gülistanlık 19 Kasım 2019 23:37

    Aferin hafiye, çok çok çok tarafsız düşünebilmişsin... Aferin.