SİYASET Haber Girişi : 23 Aralık 2021 11:00

Gelecek Partisi Kars Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığından Uyuşturucuyla Mücadele Çağrısı

Gelecek Partisi Kars Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığından  Uyuşturucuyla Mücadele Çağrısı
Gelecek Partisi Kars Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığından uyuşturucuyla mücadele çağrısı.

Kars Olay- Gelecek Partisi Kars Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı, sayıları milyonları bulan uyuşturucu bağımlısı ve bağımlı insanların ailelerinin yaşadığı sorunlara dikkat çekmek amacı ile 25 Aralık Cumartesi günü Ankara’da düzenlenecek Uyuşturucu ile Mücadele Çalıştayına dikkat çekti.

 

Gelecek Partisi Kars Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Erdinç Güçin  Uyuşturucu ile Mücadele Çalıştayına dikkat çekerek şu açıklamayı yaptı;

 "Uyuşturucu bağımlılığının ülkemiz için bir beka meselesine dönüştüğünü hatırlatarak, bugün sayıları milyonlarla ifade edilen, uyuşturucu illetine bulaşmış gençlerimizin durumları tüyler ürpertici.

 

Terör örgütlerinin ana finansman kaynağı olan uyuşturucu maddelerin, gençliğimizin de heba olmasına sebebiyet veren temel etmenlerin başında geliyor.

 

Uyuşturucunun tehlikeleri ve açtığı yaraların büyüklüğü toplumumuzun malûmudur. Bir annenin ve babanın en büyük kaygısı dünyaya getirdiği, bin bir zahmetle büyüttüğü yavrusunun uyuşturucu bağımlısı olmasıdır. Ne hazindir ki, günümüz Türkiye’sinin hamasetten öteye geçmeyen ve gösterişten ibaret olan önleme mekanizmalarının çalışmaları, uyuşturucu kullanımın durdurulmasından ziyade, rahatça kullanımının önünü açmıştır. Gelecek Partisi Kars Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı olarak, ülkemizde uyuşturucu cenderesinde sıkıştırılmış bağımlı evlatların ve annelerinin, partimizin kurulduğu ilk andan itibaren yanında olduk.

25 Aralık tarihinde yurdumuzun muhtelif illerinden Ankara’ya gelecek olan bağımlı gençlerin annelerini ağırlayacak ve seslerini tüm Türkiye’ye duyuracağız. Kamuoyuna saygı ile arz ederiz.” Dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.