KARS Haber Girişi : 07 Kasım 2021 02:33

Gelecek Partisi Kağızman İlçe Başkanı Belli Oldu

Gelecek Partisi Kağızman İlçe Başkanı Belli Oldu
Gelecek Partisi Kağızman ilçe başkanlığına sevilen iş insanı Kasım Yıldız atandı.

Kars Olay- Teşkilat çalışmalarını tüm Türkiye’de sürdüren Gelecek Partisi, Kars'ta  da yeni isimleri bünyesine almaya devam ediyor. Gelecek Partisi İl Başkanlığından yapılan açıklamada Gelecek Partisi Kağızman İlçe Başkanlığına; son yerel seçimlerde Kağızman'da  İyi Parti'den encümen adayı olan Çekaman Aşiretine mensup iş insanı Kasım Yıldız'ın getirildiği belirtildi.

 

Gelecek Partisi Kars  İl Başkanı Yavuz Yazar ve yönetim kurulu üyelerinin  de katıldığı törenle Yıldız'a görev tevdi edildi.

 

Kasım Yıldız yaptığı açıklamada; ”Öncelikle bana verilen bu kutsal görev için il başkanımıza ve genel başkanımıza  teşekkür ederim. İnsanlar inandıkları ve güvendikleri yolda olmayı tercih ederler, ben de temiz ve ahlaklı siyasetin başrolde olduğu bu yolda en iyi yol arkadaşı olacağıma  inanıyorum. Farklı inançlara mensup, farklı etnik kökenlerden gelen ancak bu aziz toprakları vatan bilen hepimiz, eşit ve onurlu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıyız. Nefrete değil sevgiye, korkuya değil ümide ayarlıyız.  Gelecek Gençlerin, Milletin ve Hepimizin Allah utandırmasın” cümlelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • RECEP YILDIZ 25 Kasım 2021 23:18

    Hayırlara vesile olsun İnşallah