TÜRKİYE Haber Girişi : 13 Aralık 2022 14:34

Efsane Kaymakam Yusuf İzzet Karaman Fethiye'ye Atandı

Efsane Kaymakam Yusuf İzzet Karaman Fethiye'ye Atandı
Kars'ta görev yaptığı yıllarda gönüllere taht kuran Yusuf İzzet Karaman Fethiye'ye atandı.

Kars Olay-  İçişleri Bakanlığı tarafından Fethiye Kaymakamı olarak atanan İller İdaresi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı 1. sınıf Mülki İdare Amiri Yusuf İzzet Karaman, dün Fethiye'de  görevine başladı. 

 

Kaymakam Karaman’ı Fethiye protokolü Fethiye Kaymakamlığı önünde karşıladı. Karaman’a çiçek takdim eden protokol üyeleri “hayırlı olsun” temennilerinde bulundu. 

 

Vatandaş ile kurduğu yakın diyalog, gönüllere kurduğu taht ve ‘Devlet Adamlığı’ sorumluluğu bilinci ile dikkatleri üzerine çeken, bu yönü ile ‘Süper Vali’ Recep Yazıcıoğlu’nun varisi olarak değerlendirilen Yusuf İzzet Karaman Fethiye Kaymakamlığı’na atanır atanmaz kurum amirleriyle bir araya geldi. 

 

Yusuf İzzet Karaman, Kars'ın  Sarıkamış ilçesinde Kaymakamlık görevini ifa ederken , İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına görevlendirilmiş daha sonra  9 Eylül 2021 tarihinde yayımlanan 31593 sayılı Birinci Sınıf Mülki İdare Amirliği konulu  karara göre 1. sınıfa terfi ederek  İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştı.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.