TÜRKİYE Haber Girişi : 23 Mayıs 2020 22:22

Ebubekir Keleş: 'Bu Zihniyeti Şiddetle Kınıyorum'

Ebubekir Keleş: 'Bu Zihniyeti Şiddetle Kınıyorum'
Diyanet-sen Kars Şube Başkanı Ebubekir Keleş İzmir'in bazı semtlerindeki cami minarelerinde ezan yerine şarkı çalınmasına tepki gösterdi.

Kars Olay-İzmir'in bazı semtlerindeki cami minarelerinde ezan yerine şarkı çalınmasına tepki gösteren Diyanet-sen Kars Şube Başkanı Ebubekir Keleş, yazıklar olsun bu zihniyeti şiddetle kınıyorum dedi.

 

Keleş yaptığı açıklamada, İ"zmir’de bazı camilerimizde provakasyon amaçlı merkezi sisteme sızıp, siber saldırı yaparak şarkı yayını yapan bedbahtların hakaret ve kötü niyetli girişimleri hiç bir şeyle izah edilemez ve kabul edilemez...!

 

Salgın hastalıkla mücadelede devletimizin yaptığı özverili ve başarılı çalışmanın yanında, camilerimiz Mübarek Ramazan ayı öncesinden başlayarak salgın hastalık bitinceye kadar da dua merkezleri olmaya devam edecektir.

 

Cami ve minarelerden yapılan bu art niyetli, kendini bilmez ve cahil kişilerin yaptıkları kasıtlı saldırıları manevi değerlerimize büyük bir saygısızlık ve haddi aşmak olarak görüyor; Milletin değerlerini önemsemeyen zihniyeti şiddetle kınıyorum" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.