KARS Haber Girişi : 21 Şubat 2023 15:39

Dünya Türkleri Tek Yürek

Dünya Türkleri Tek Yürek

Kars Olay- Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan ve 10 ilimizi doğrudan etkileyen 6 Şubat’taki deprem felaketinin ardından Dünya Türkleri Birliği Teşkilatı Kars Şubesi deprem bölgesinde acil ihtiyaç duyulan kışlık kaban, kazak, atķı, bere elbise, kazak ve benzeri giyim eşyasından oluşan yaklaşık 20 bin lira değerinde kıyafet paketini deprem bölgesine ulaştırdı. Devam eden süreçte yine gönüllülerin büyük katkıları neticesinde kadın, erkek ve çocuk iç çamaşırından oluşan 7 bin lira değerinde 264 ailenin faydalanacağı yardım paketini bölgede bulunan afetzedelerimize ulaştırılmak üzere Türkiye Kızılay Derneği Kars Şube Başkanı Sıddık Demir’e teslim edildi.

Yardımları teslim ettikten sonra bir açıklama yapan Dünya Türkleri Birliği Teşkilatı Kars Şube Başkanı Murat Şanlı, “Gerek ülkemizde ve gerekse dünyanın çeşitli coğrafyalarında ikamet eden Dünya Türkleri Birliği Teşkilatı mensupları bağlı kuruluşlarımız bulundukları ülkelerin yardım kuruluşları aracılığı ile yardım faaliyetlerine devam etmektedir. Dünya Türk Birliği Teşkilatı olarak dün olduğu gibi bugün ve yarın da gücümüz nispetinde madden ve manen depremzede vatandaşlarımızın yaralarının sarılmasına vesile olmaya azami gayret göstereceğiz. “Asrın Afeti” olarak nitelendirilen deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz. Yüce Allah ülkemize ve milletimize böylesi büyük bir felaketi bir daha yaşatmasın.” dedi.

Türkiye Kızılay Derneği Kars Şube Başkanı Sıddık Demir ise yardımda bulunan Dünya Türkleri Birliği Teşkilatı Kars Şubesine teşekkürlerini iletti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ... 21 Şubat 2023 18:15

    Bu adamın hayatı reklam