KARS Haber Girişi : 06 Eylül 2021 23:35

DSİ Daimi İşçi Alımı Kuraları Çekildi

DSİ Daimi İşçi Alımı Kuraları Çekildi
Devlet Su İşleri  24. Bölge Müdürlüğü 51 kişilik sürekli işçi alımı için başvuran adaylar arasından mülakata katılacakların kurasını çekti.

Kars Olay- Kars Devlet Su İşleri 24. Bölge Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde çeşitli görevlerde istihdam edilmek üzere 51 sürekli işçi alımı ilanına çıkmıştı.

 

Kafkas Üniversitesi Ahmet Arslan Kültür ve Kongre Merkezi'nde  yapılan  kura çekimi programına; ilgili kurum amirleri, noter, başvuru yapan adaylar ile basın mensupları katıldı.

 

Daimi işçi kontenjanlarına başvuran adayların isimleri tek tek okundu. Daha sonra her pozisyon için asıl ve yedek adayların isimleri kura ile belirlendi. Her iş pozisyonu için açılan kadronun 4 katı kadar adayın belirlenmesi ile sonuçlanan kura çekimi sonuçları ilerleyen günlerde İŞKUR üzerinden ilan edilecek. İşçi alım süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler, adaylardan istenilecek evrak ile yazılı, sözlü ve uygulamalı sınavın yeri ve tarihi DSİ 24. Bölge Müdürlüğü'nce açıklanacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.