KARS Haber Girişi : 05 Temmuz 2021 22:09

Dört Gözle Beklenen Haber Geldi, Doğu Ekspresi Seferleri Başlıyor!

Dört Gözle Beklenen Haber Geldi, Doğu Ekspresi Seferleri Başlıyor!
Karslıların dört gözle beklediği haber geldi. Doğu Ekspresi seferleri yeniden başlıyor!

Kars Olay- TCDD Taşımacılık, koronavirüs salgını nedeniyle  Doğu Ekspresi, Turistik Doğu Ekspresi tren seferlerine ara vermişti. Kars için pahabiçilmez kıymette olan Doğu Ekpresi seferleri normalleşme takvimine uygun olarak yeniden başlıyor.

 

 Kars Tren Garı ve Lojistik Müdürü Muharrem Toraman yaptığı açıklamada; "12.07.2021 Tarihinde Ankara'dan 13.07.2021 Tarihinde Kars'dan hareket edecek. Hayırlı olsun." İfadelerini kullandı.

.

 

Doğu Ekspresi Hakkında

Doğu Ekspresi Ankara Kars Ankara arasında her gün işlemekte, pulman, örtülü kuşetli ve yemekli vagonlardan oluşmaktadır. Kuşetli vagonlarda 10 Kompartıman bulunmakta her kompartımanda 4 kişi yolculuk yapabilmektedir. Çarşaf, pike ve yastık TCDD Taşımacılık AŞ tarafında verilmekte olup, kompartımandaki koltuklar istenildiğinde yatak olarak kullanılabilmektedir. Yemekli vagonda 14 masa 47-52 arasında değişen oturma yeri bulunmakta. Doğu Ekspresi Ankara-Kars arasındaki seferini yaklaşık 24 saat içerisinde tamamlamaktadır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.