KARS Haber Girişi : 25 Temmuz 2022 14:37

Dolandırıcılar Bu Sefer Kars Valisi Öksüz'ün Adını Kullandılar!

Dolandırıcılar Bu Sefer Kars Valisi Öksüz'ün Adını Kullandılar!
Kars Valiliği uyardı. Dolandırıcılar, Kars Valisi Öksüz'ün Adını Kullanarak dolandırıyor,

Kars Olay- Kars Valiliğinden yapılan açıklamada; "Son günlerde bazı art niyetli kişi ve/veya kişilerin, Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ün ismini kullanarak veya Valilikten aradıklarını beyan ederek iş insanı ve vatandaşlarımızdan yardım kampanyası adı altında para talep ettikleri yönünde bilgiler Valiliğimize ulaşmaktadır.

 

Başta Valiliğimiz olmak üzere kurumlarımız tarafından bu tür taleplerde bulunulması söz konusu değildir. Bu tür dolandırıcılık olaylarının önüne geçilebilmesi, şüpheli şahısların yakalanmaları ve vatandaşlarımızın mağdur olmalarının engellenmesi amacıyla kolluk görevlilerimizce gerekli çalışmalar yapılmaktadır.

 

Vatandaşlarımızın bu tür dolandırıcılık olaylarıyla karşılaşmaları veya bu yönde herhangi bir duyum almaları halinde hemen 112 Acil Çağrı Merkezi hattını aramaları, bu şahıslara itibar etmemeleri ve kesinlikle herhangi bir ödemede bulunmamaları gerekmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." Denildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.