TÜRKİYE Haber Girişi : 06 Mayıs 2023 13:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kars'a Hızlı Tren Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kars'a Hızlı Tren Müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum mitinginde müjdeyi verdi.

Kars Olay- Ankara ile Sivas arasında demiryolu ile 12 saat olan seyahat süresini 2 saate indirecek Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattının faaliyete girmesinden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan hızlı trenin yapılacağı yeni kentleri açıkladı. 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum mitinginde Karslılara Yüksek Hızlı Tren müjdesi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan verdiği müjdede, "Sivas-Erzincan-Erzurum-Kars hızlı tren projesini Allah'ın izniyle hayata geçireceğiz." ifadelerini kullandı. 

 

Son Başbakan,  AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ise geçtiğimiz günlerde Kars ziyaretinde;  hizmete sunulan Ankara-Sivas hızlı trenin Kars'a da geleceğini müjdeleyerek, Kars ile kalmayıp Azerbaycan'ın göbeğine kadar gideceğini ifade etmişti. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Gökmen bulut 07 Mayıs 2023 00:42

    Habere bak Erzurumdan Kars’a müjde vermiş o müjdeyi niye gelip Kars’ta açıklamıyor ki demekki bu şehrin sahipsiz olduğu ortaya çıkıyor hiç kimse ama hiç kimse önem vermiyor bence seçimi boykot etmemiz lazım