EĞİTİM Haber Girişi : 29 Nisan 2022 19:00

Çığ Eğitim Kurumlarından Erken Kayıt Duyurusu

Çığ Eğitim Kurumlarından Erken Kayıt Duyurusu
Kars'ta seçkin özel eğitim kursları arasında yer alan Çığ Eğitim Kurumu erken kayıt duyurusunda bulundu.

Kars Olay-  Sınavlara hazırlık ve okul takviyesi sunan Çığ Eğitim Kurumları, sınırlı kontenjan ile erken kayıt avantajları sunuyor.

 

Kars’ta hizmet veren Çığ Eğitim Kurumları, 2022-2023 eğitim öğretim dönemi için indirimli erken kayıt kampanyası başlattı.

 

 

Çığ Eğitim Kurumları yönetimi,  erken kayıt döneminde çocuklarını Çığ Eğitim Kurumları'na kayıt yaptıran ailelere belirli oranlarda kayıt indirimi sağlayarak nitelikli eğitim ile uzman kadrodan yararlanma ve indirim fırsat sundu.

 

 

EĞİTİMDE ÇIĞ GİBİ BÜYÜMEYE DAVET!

Çığ Eğitim Kurumları aileleri, sunduğu donanımlı eğitim olanakları, güçlü ve uzman eğitimci kadrosu ile eğitimde Çığ gibi büyümeye davet etti.

 

Kars'ta tercih edilir bir noktada yer alan Çığ Eğitim Kurumları; 4,5,6,7 ve 8. sınıfar için Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler ve Yabancı Dil alanlarında; ödev takip, birebir özel ders, LGS hazırlık, sınavlara hazırlık, okul derslerine takviye alanında uzman kadrosu ve nitelikli eğitim anlayışı ile  hizmet veriyor. 

 

ADRES; İstasyon Mahallesi İsmail Aytemiz Caddesi G.A.M.P İlkokulu Yanı Merkez Kars
Tel:05539503635-04742239665

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.