SİYASET Haber Girişi : 01 Şubat 2021 19:25

CHP'den 350 kişi istifa etti!

CHP'den 350 kişi istifa etti!
Gelen bir son dakika haberine göre CHP'de istifa depremi yaşanıyor. CHP Yalova İl Başkanlığı'ndan 350 üyenin istifa ettiği haberi gündeme bomba gibi düştü. Konuyla ilgili basın açıklaması yapıldı.

Aralarında Muharrem İnce'nin kardeşi İl Genel Meclis Üyesi olan Hüseyin İnce'nin de bulunduğu 350 kişinin istifa etmesi üzerinde basın açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada genel merkezin tutumu eleştirilirken, Atatürk çizgisinden ve parti içi demokrasiden uzaklaşıldığı ifade edildi.

 

Gündeme bomba gibi düşen istifalara ilişkin açıklama CHP Yalova İl Merkezi önünde yapıldı. Açıklamayı yapan, önceki dönem CHP Yalova İl Teşkilatı Sekreteri Cavit Kamil Osman, şu ifadeleri kaydetti:   "Birçok defa parti tabanı olarak rahatsızlıklarımızı belirtmemize rağmen genel merkezin bizlere kulak vermediğini gördük. Dolayısıyla parti içi demokrasi ve Atatürk çizgisinden uzaklaşmış bir parti haline geldik. Tüm bu sebeplerden ötürü sayın Muharrem İnce önderliğinde kurulan ‘Memleket Hareketi’ne inanan seçmenler olarak, sayın Muharrem İnce’nin kenti Yalova’da, ‘Memleket Hareketi’ meşalesini yakmak üzere toplandık."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.