SİYASET Haber Girişi : 17 Mart 2022 00:41

Büyük Türkiye Partisi Kars İl Başkanlığına Emrah Doğu Atandı

Büyük Türkiye Partisi Kars İl Başkanlığına Emrah Doğu Atandı
Yeni bir siyaset anlayışıyla yola çıkan Büyük Türkiye Partisi Kars İl Başkanlığına Emrah Doğu atandı.

Kars Olay-   12 Eylül Darbesi'den sonra kapatılmış Adalet Partisi'nin (AP) siyasi mirasçısı olarak kurulan Büyük Türkiye Partisi sağ eğilimli siyasi bir parti olarak illerde teşkilatlanmaya hız verdi.

 

Büyük Türkiye Partisi geçen ay kuruluşunu tamamlayarak Türk siyasetinde hızlı yükselişe geçti. 46 ilde teşkilatlarını kurmayı başaran Büyük Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Durmaz tarafından Kars İl Başkanlığına 16.03.2022 tarihinde Emrah Doğu resmen  atandı.

 

 

 

ÇİLLER KURULTAY’DA GENEL BAŞKAN OLACAK

Eski Başbakan Tansu Çiller’in öncülük yaptığı Büyük Türkiye Partisi geçtiğimiz hafta resmen kurulmuş ve kurucu genel başkanlığa ise Hüseyin Durmaz getirilmişti. Partide il teşkilat çalışmaları ülke genelinde başladı. Kars’ta da teşkilat çalışmaları Emrah Doğu'nun atanmasıyla hızlandı. İl Başkanı ve 7 kişiden oluşan heyet atandı. Heyet, ilçe teşkilat çalışmalarını yürütecek. Büyük Türkiye Partisi, teşkilat çalışmalarının tamamlanmasından sonra Büyük Kurultayını yapacak. Büyük Kurultay’da Tansu Çiller, genel başkanlığa getirilecek.

 

 

EMRAH DOĞU KİMDİR?

19.03.1987 yılında Kars merkeze bağlı Ölçülü köyünde dünyaya gelen Doğu, Ortaöğretim mezunu olup hali hazırda İş İnsanı olarak çalışmalarını yürütmektedir. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.