KARS Haber Girişi : 28 Mart 2023 18:15

Başkan Ali Uçum’dan Maça Davet!

Başkan Ali Uçum’dan Maça Davet!
Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum, yarın (29 Mart Çarşamba) günü 14.00’de oynanacak Iğdır Es Spor maçına, tüm taraftarları ve Kars halkını davet etti. 

Kars Olay- Takımın karşılaşmanın oynanacağı Abamüslüm Stadyumundaki maç öncesi son antrenmanını takip eden Başkan Uçum, Lig’de kalmak için bu maçı mutlak surette almak zorunda olduklarını söyledi. 


Tek hedeflerinin Lig’de kalmak olduğuna vurgu yapan Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum,  Yarın oynayacağımız Kars 36 spor - Iğdır Es maçında tüm Kars halkını, spor severler ve taraftarlarımızı  bu önemli maça davet ediyoruz.

Lig’de kalma mücadelesi verdiğimiz şu son birkaç maçta çok güzel, çok iyi sonuçlar alıp çıkış yakaladık. Bu çıkışı sürdürmek için yarın ki Iğdır maçı bizim için çok elzem önem taşıyan bir maç, inşallah biz maça hazırız. Bu maçı da biz alacağımıza inanıyoruz. Takım hazır Kars kamu oyu taraftarları statta tribünde yerlerini almaları için kendilerini bekliyoruz. ”dedi.


Öte yandan TFF. BAL Ligi 3’üncü grupta mücadele eden Kars 36 Spor 16 puanla 12. sırada bulunuyor. Iğdır Es Spor ise 12 puanla 13.sırada yer alıyor. Kars 36 Spor bu maçı alması durumunda puanını 19 çıkartarak rahat bir nefes alacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.