SİYASET Haber Girişi : 02 Şubat 2021 19:06

Bakan Arslan, 'Türkiye Dünya Süper Liginde Liderdir'

Bakan Arslan, 'Türkiye Dünya Süper Liginde Liderdir'
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım-Medya Başkanı Mahir Ünal'ın da katıldığı toplantıda konuşan Bakan Arslan gündemi değerlendirdi.

Kars Olay-Parti binasında düzenlenen basın açıklamasının açılış konuşmasını yapan AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Ünal’ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ise, “Biz AK Parti olarak 19’uncu yıla döndük, ciddi bir mücadele veriyoruz. AK Parti artık kurulduğu zamanki AK Parti değil, Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’da 19 yıl önceki Genel Başkanımız değil. Artık Türkiye dünyada süper lige çıkmış bir ülke, onun lideri de hem 19 yılda Türkiye’de hem de dünyada yaptıklarıyla, dünyanın süper liginde yer alan bir liderdir. Hal böyle olunca mücadelemizde hem içeride hem de dışarıda büyüyor ve biz geçmiştekiler gibi bölgemizde menfaatleri neyi gerektiriyorsa ona hareket eden bir ülkeden çıktık, dünya devlerinin, büyük ülkelerin menfaatleri değil, ülkemiz ve insanımız için menfaatimiz neyi gerektiriyorsa onu yapan bir ülke ve lider haline geldik. Böyle olunca da bizim AK Parti teşkilatları olarak dün olduğu gibi bugünde birlikte ve beraberlik içerisinde dayanışma ruhuyla, saha ile ilişkilerimizi güçlendirerek, dik duruşumuzu artırmamız lazım.” dedi.

 

  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım-Medya Başkanı Mahir Ünal yaptığı konuşmada,"Bunlar bu milletin iradesini vesayet altına almaya, kendilerini de bu millete vasi tayin etmeye çalışıyorlar. Kavga bunun kavgası, AK Parti’nin verdiği kavga, Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Parti’nin kavgası değil. Biz Recep Tayyip Erdoğan ile beraber, AK Parti ile beraber bu milletin kavgasını veriyoruz. Bu kavga, bu milletin iradesine sahip çıkma kavgasıdır.” dedi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.