KARS Haber Girişi : 18 Mart 2023 01:26

Av. Suat Doğan AK Parti'den Aday Adaylığını Açıkladı

Av. Suat Doğan AK Parti'den Aday Adaylığını Açıkladı
14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimler için Avukat Suat Doğan, AK Parti'den aday adaylığını açıkladı.

Kars Olay-  Ak Parti'nin kuruluşundan beri AK Parti'de siyaset yapan 24. Dönem AK Parti Kars Milletvekili Adayı Avukat Suat Doğan Ak Parti il binasına kendisine destek verenlerle birlikte gelerek resmi aday adaylık başvurusunda bulundu. 

 

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde yaklaşık 24 yıldır serbest Avukatlık mesleğini icra eden Doğan yaptığı açıklamada;

"Ülkemiz çok önemli bir süreçten geçiyor. Deprem ve sel felaketlerinden geçen ülkemizde öncelikle  vatandaşlarımızın acısını paylaşıyor ölenlere rahmet diliyorum." dedi. 

 

Doğan açıklamasının devamında; Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Ak Partimizin 21 yıllık hizmetlerinin heba olmaması için bu seçimin çok önemli olduğunu biliyoruz. Bundan dolayı herkesin de çok iyi çalışması gerekiyor. Biz müracatımızı yaptık, aidiyet duygumuzu ortaya koyduk. Aday olsak da olmasak da inandığımız davamız için sonuna kadar çalışmaya devam edeceğiz.  Başvurumuzu Allah, ülkemize milletimize ve partimize hayırlı eylesin. Hepinize çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.