SİYASET Haber Girişi : 19 Kasım 2018 21:46

Atıf Özbey’den Temayül Teşekkürü

Atıf Özbey’den Temayül Teşekkürü
AK Parti Kars Belediye Başkan Aday Adayı Atıf Özbey, geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen temayül yoklamasının, AK Parti'ye gösterilen yakın ilgiyi bir kez daha tescil ettiğini söyledi.

Kars Olay-19 aday adayının Kars Belediye Başkan’ı olabilmek amacıyla katıldığı temayül yoklamasına şehrin dört bir yanından parti mensuplarının akın ettiğini dile getiren AK Parti Kars Belediye Başkan Aday Adayı Atıf Özbey, "Bizde temayül yoklaması demek; düğün demek, bayram demektir. Sarıkamış’tan Akyaka’ya, Selim’den Arpaçay’a, Susuz’dan Akyaka’ya varıncaya kadar Kars’sın dört bir yanından parti mensuplarımız temayül yoklamasında oy kullanmak için geldi. Bu hareketlilik ve enerji dahi 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinin sonuçlarına ilişkin olarak bir tabloyu zaten ortaya koyuyor. Bu enerji, bu dinamizm ve canlılık bizde iken, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde İnşallah yine Kars Belediyesi AK Belediyecilikle tanışacak. Bu Temayül Yani bir bakıma 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinin provası oldu." diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.