İLÇELER Haber Girişi : 28 Temmuz 2022 01:02

Arslan Sarıkamış’a Müjdeyi Verdi! Yapılacak Projelerin Toplam Bedeli 130 Milyon TL

Arslan Sarıkamış’a Müjdeyi Verdi!  Yapılacak Projelerin Toplam Bedeli 130 Milyon TL
65.Dönem Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, geçtiğimiz gün Sarıkamış’da bir dizi ziyaretlerde bulunmuş, maliyeti yüksek yatırımların müjdesini vermişti.

Kars Olay- Sarıkamış İmam Hatip Lisesinin inşaat alanını ziyaret eden Arslan. İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürü Ali Cenap Senger'in yapmış olduğu sunum sonrası  peş peşe müjde verdi ve verdiği üç önemli projenin ihalesi yapıldı. 

 

24 derslik Sarıkamış İmam Hatip Lisesinin yapımı son hızla devam ediyor. Arslan yaptığı açıklamada, “24 derslik Sarıkamış İmam Hatip Lisesi inşaat alanındayız daha önce sözünü vermiştik Mayıs ayında ihalesi yapılmıştı ve Haziran ayında ise işe başlanmıştı. 24 dersli 5 katlı okulumuzun yapımı son hızla devem ediyor. Hemen yanı başında 200 öğrenciye hizmet verecek pansiyonun da inşaatı başlamış durumda toplam ikisinin bedeli 47 milyon 270 bin TL’dir dolayısı İle Sarıkamış’lı hemşerilerimize verdiğimiz sözü yerine tek tek getiriyoruz. Okulumuz 24 derslik, 3 adet  Laboratuvar, 1 Adet Kütüphane, 1 Adet konferans salonu ve 1 adet Beden Eğitim salonu olucak. 200 kişilik pansiyonda ise 50 oda her odada dört kişi ve her öğrenci bağımsız bir yatakta yatabilecek. Sarıkamış’ımıza hayırlı olsun.” Dedi. 

 

 

ARSLAN’IN VERDİĞİ MÜJDELER TEK TEK GERÇEKLEŞİYOR! 
65.Dönem Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Sarıkamış’da yaptığı açıklamada 24 Derslik Şehit İlhan Yıldız Anadolu Lisesi yapımının müjdesini verdi verdiği müjdenin hemen ardından lisenin ihalesi yapıldı. 25 Temmuz tarihinde yapılan ihalenin toplam bedeli 27 Milyon 950 bin TL’dir.

 

 


SARIKAMIŞ’A YENİ 8 DERSLİK İMAM HATİP ORTAOKULU YAPILIYOR! 
65.Dönem Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Sarıkamış’da yaptığı açıklamada 8 Derslik İmam Hatip Ortaokulu müjdesini verdi verdiği müjdenin hemen ardından ortaokulun ihalesi yapıldı.
22 Temmuz tarihinde yapılan ihalenin toplam bedeli 15 Milyon 448 bin TL’dir. 

 


SARIKAMIŞ’A YENİ VE MODERN KÜTÜPHANE YAPILACAK! 
65.Dönem Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Sarıkamış’da yaptığı açıklamada yeni bir kütüphane müjdesini verdi verdiği müjdenin hemen ardından kütüphane ihalesi yapıldı.
Kütüphane ihalesine teklif gelmedi. Kısa sürede tekrar ihale edilecek. 

 



Arslan, “Kars Milletvekilleri olarak; ben ve Prof. Dr. Yunus Kılıç hocamız Sarıkamışlı hemşerilerimize verdiğimiz sözü tek tek yerine getiriyoruz. Özellikle Sarıkamış’ta eğitim alanında bir çok okul başlattık. Sarıkamış’da yapılacak olan kütüphane ve okulların toplam bedeli 130 Milyon TL. Tabi bunların yanında güçlendirme çalışmalarımız var ve devam ediyor. Sarıkamışlı hemşerilerimiz bilsinler ki bunlarla yetinmeyip daha önemli projeler ilçemize kazandıracağız.” Dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Nurcan gümüş 02 Ağustos 2022 08:11

    Her yer imam hatıp oldu sanki teknoloji bilişim gençliği gelişen dünyaya hazırlayan projeler yapıyorlar bu kadar imam la bir sürü Ateyis yarattılar ülkede ekonomiden anlayan kalmamış okullar da muhasebe sınıfları kalmadı dinle kandırılacak devri geçtik ne den bunun farkın da değil insanlar..