BÖLGE Haber Girişi : 29 Eylül 2021 00:48

Ardahanlı Gelin Kocası Tarafından Vahşice Katledildi!

Ardahanlı Gelin Kocası Tarafından Vahşice Katledildi!
Ardahan'dan Kocaeli'ye gelin giden Hatice Senem kocası tarafından bebeğinin gözü önünde vahşice öldürüldü.
Ardahanlı Gelin Kocası Tarafından Vahşice Katledildi!

Kars Olay- Kocaeli’nin Derince ilçesine gelin giden Ardahanlı Hatice Senem ( 23 ) Kocası tarafından 2 gün işkence yapılarak 9 aylık bebeğinin yanında kafasına sert bir cisimle vurularak katledildi.

 

Olay, evden gelen seslerin gelmesiyle komşuların ihbar etmesi üzerine öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, Hatice Senem’in yaşamını yitirdiğini belirlerken, fail Mehmet Senem ise gözaltına alındı.

 

Dün emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen fail Mehmet Senem (28), çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken 9 aylık bir bebeği olan Hatice Senem gözyaşları içinde toprağa verildi.  

 

Kızının bebeğinin olduğu evde katledildiğini anlatan Ardahanlı acılı baba Hüseyin Kurban, “Tüm kadın cinayetlerine karşı olanların bizi desteklemesini istiyorum. Mahkemede en ağır cezanın uygulanmasını diliyorum. Kızımı katleden bu caninin en büyük, ağırlaştırılmış cezayı almasını istiyorum. Kızım 3 yıl önce evlendi. Bir de 9 aylık çocuğu var. Çocuğunu da bırakarak kızımın kafasına sert bir cisimle darbe vurarak katletti bu cani. Bunların kısa sürede cezaevinden çıkmaması için devletimizden yardım bekliyorum. Hep öldüreceğim derdi bize. Biz ‘Bırak kızımızı, getir bize teslim et’ deyince bizi de tehdit etti. Her gün tehdit ediyordu. Her eve gittiğimizde ‘Biz aşiretiz, adam keseriz’ diyerek kızımı bu hale getirdi. Cuma gününden bu yana, 2 gündür kızımı işkence yaparak öldürdüğünü tespit etti savcılik” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.