BÖLGE Haber Girişi : 23 Ekim 2021 23:46

Ardahan'da Düzenlenen Fuhuş Operasyonunda İş Yeri ve Şahıslara Ceza Yağdı

Ardahan'da Düzenlenen Fuhuş Operasyonunda İş Yeri ve Şahıslara Ceza Yağdı
Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü'nün, şehir merkezindeki 15 farklı noktaya eş zamanlı düzenlediği fuhuş operasyonunda, şahıslara ve iş yerlerine ceza yağdı.

Kars Olay- - Ardahan Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile fuhuş yaptıkları belirlenen  zanlıları yakalamak için Ardahan Ahlak Şube Amirliği harekete geçmiş,  eş zamanlı düzenlenen oparasyonda 11 kişi gözaltına alınmıştı.


 

Ardahan Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında yakalanarak emniyete götürülen 11 zanlı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.   Düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 11 şüpheliden 3'ü çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 

Sulh Ceza Hakimliği, şüphelilerden 3'ünü "fuhuşa teşvik, aracılık etme", ve "fuhuşa yer temin etme", suçlarından tutuklarken, 8 şüpheliden biri savcılık, diğer 7'si ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Soruşturma çerçevesinde ayrıca 4 iş yeri için de mühürleme kararı çıktı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.