Kağızman'da Kaçak Sigara Operasyonu

Kars İl Emniyet Müdürlüğü ,Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce ilçe genelinde kaçakçılık faaliyetlerinin engellenmesi için yürütülen çalışmalar kapsamında 2612 paket kaçak sigaraya el konuldu.

Kars Olay- Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada: "Kars İl Emniyet Müdürlüğü ,Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce ilçe genelinde kaçakçılık faaliyetlerinin engellenmesi için yürütülen çalışmalar kapsamında, daha önceden belirlenen 2 farklı adrese 11/12/2018 günü eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlar sonucunda; 2 (iki) şahıstan toplam 2612 paket Gümrük Kaçağı Sigara ele geçirilmiş, 5607 SKM (Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu) suçundan işlem yapılan ve adli mercilere sevk edilen şahıslardan 1(bir) şahıs tutuklanmış, 1 (bir) şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.
     11/10/2018 günü  Kağızman İçesinde meydana gelen Motosiklet Hırsızlığı konusu ile ilgili yapılan araştırmalarda olayı gerçekleştirdiği tespit edilen adli mercilere sevk edilen 2 şahıstan biri tutuklanarak cezaevine teslim edilmiş diğeri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü olarak, vatandaşlarımızın huzur, sükûn ve güvenlikleri için 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalarımız tüm kadromuzla aralıksız devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.


15.12.2018 15:21:00