KARS Haber Girişi : 29 Nisan 2023 22:59

AK Parti Milletvekili Adayı Adem Çalkın'a Kağızman ve Sarıkamış'ta Sevgi Seli

AK Parti Milletvekili Adayı Adem Çalkın'a Kağızman ve Sarıkamış'ta Sevgi Seli
AK Parti Kars 1. sıra Milletvekili Adayı Adem Çalkın'a Kağızman ve Sarıkamış'ta Sevgi seli.

Kars Olay-  14 Mayıs seçimleri yaklaştıkça meydanlardaki seçim çalışmaları hız kazandı. İlçe ilçe, köy köy dolaşarak vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Kars Milletvekili Adayı Adem Çalkın, Kars’ı Ankara’da daha güçlü temsil edebilmek için aralıksız çalışıyor. 

 

AK Parti Kars Milletvekili adayı Çalkın, büyük bir kararlılıkla yürüttüğü seçim çalışmalarına köy ziyaretleriyle devam ediyor. Çalkın teşkilat mensuplarıyla Kağızman'da; Karakuş, Akören, Taşbilek, Karaboncuk,  Çengilli, Ülker ve Denizgölü köylerinde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve sevgi seliyle karşılanırken  aynı tablo Sarıkamış'ın,  Karaköse, Eşmeçayır, Başköy, Balıklı, Armutlu, Çardakçatı, Çolaklı, Kazıkkaya ve Karapınar köylerinde de değişmedi.

 

Türkiye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın  güçlü yürüyüşüne destek sözü veren vatandaşlar "Doğru Zaman, Doğru Adam" diyerek  Çalkın'a yoğun ilgi gösterdi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.