BÖLGE Düzenleme Tarihi : 12 Eylül 2020 22:36 Haber Girişi : 12 Eylül 2020 22:41

AK Parti, Mevcut Başkanlarla Yola Devam Ediyor!

AK Parti, Mevcut Başkanlarla Yola Devam Ediyor!
AK Parti teşkilatlarında kongreler başladı. Merkez ilçe başkanlığı ve Posof ilçe başkanlığı seçimlerinde mevcut başkanlar genel merkez adayı olarak göreve devam etti.

Kars Olay-7'nci olağan Merkez İlçe Başkanlığı seçimi, Gençlik Merkezi Spor salonunda, İl Başkanı Hakan Aydın, Merkez İlçe Başkanı Özgür Açıkyıldız, milletvekilleri, eski il başkanları, ilçe başkanları ve partililerin katılımıyla yapıldı.

 

AÇIKYILDIZ GÜVEN TAZELEDİ
Genel Merkezin adayı olan Mevcut Başkan Özgür Açıkyıldız, 162 oyla yeniden Merkez İlçe Başkanı seçildi. Diğer aday eski Gençlik kolları Başkanı Osman Yıldız ise 114 oy aldı.

 

POSOF, SONGÜL ÖNER İLE DEVAM DEDİ
Posof ilçe başkanlığı seçimi de yapıldı. Genel Merkezin adayı mevcut başkan Songül Öner yeniden başkan seçildi.

 

HAKAN AYDIN DA DEVAM EDECEK
Kongre tarihi henüz açıklanmayan İl Başkanlığı seçiminin de tek aday ile yapılacağı öğrenildi. Mevcut başkan Hakan Aydın'ın, seçimlerde gösterdiği sayısal başarı, partiye estetik bir il başkanlığı binası kazandırması, teşkilatların yanı sıra, kentin önemli dinamiklerini etrafından toplaması gibi etkenler gözönünde tutularak, yeniden genel merkez tarafından aday gösterileceği bilgisine ulaşıldı.

 

Kaynak: Politik Ardahan

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.