BÖLGE Haber Girişi : 09 Ekim 2023 13:13

Ak Parti Mardin İl Başkanı Alma'dan Mardinlileri umutlandıran Açıklama

Ak Parti Mardin İl Başkanı Alma'dan Mardinlileri umutlandıran Açıklama

Kars Olay-  Mardin Ak Parti il Başkanı Vahap ALMA yaptığı açıklamada " Partimize gösterilen teveccüh ile "Adil, Dürüst ve Katılımcı bir Mardin" arzusu tek şiarımdır. onurlu görevi layıkıyla yerine getirmek için mesaimize başlıyoruz.

         Sadece Partimize oy verenlerin değil, çözüm için tüm hemşehrilerimizin dertlerinin odağında olacağıma dair sözümüz sözdür.  Durmadan, yorulmadan ben ve ekibim tüm enerjimizle çalışacağız.

         İlk işimiz İlimizin ihtiyaç duyduğu projeleri hızla belirleyip hayata geçirmek. Yapılmayanları yapmak, Güneydoğu ‘nun  incisi ilimizi daha da parlatmak, buna paralel yaşam kalitemizi ve refahı artırmak adına başta Bakanlıklarımız  olmak üzere tüm kamu kuruluşlarıyla sürekli iletişim halinde olacağız. Birlikte düşünüp, ortak akılla ilçemiz için birlikte hizmet üreteceğiz.


         Alt ve üst yapı görünen ve görünmeyen iki ayrı dünyadır. Önceliklerimiz sizlerin de malumu üzere bellidir. Ama çözümleri de öyle ve sırasıyla tüm sorunlarımızı çözeceğiz.    

         Sokaklarımızdan parklarımıza, yollarımızdan kaldırımlarımıza ışıl ışıl, tertemiz, güvenli ve huzur içinde yaşayabileceğimiz bir Mardin hayalini, sivil toplum kuruluşlarından, ilgili tüm kesimlere kadar sizlerin öneri ve görüşleri ile gerçeğe dönüştüreceğiz.

         Sosyal belediyecilik olmazsa olmazımız. Başta çocuklar ve  kadınlar olmak üzere,  tüm kardeşlerimizin hem yeni beceriler öğrenmeleri hem de eğlenceli vakit geçirmeleri için açacağımız kurslarımızla her daim yanlarında olacağız. Ayrıca ihtiyaç sahipleri, imkanlar dahilinde  Belediyelerimizin  yardımlarını aldıkları nefes kadar yakınlarında bulacaklar. 

         Kültür ve sanatta da hedefimiz büyük. Festivallerimiz ve etkinliklerimizi tüm Türkiye konuşacak.

         Tüm bunları yaparken tek bir şeye ihtiyacım var. Desteğinize… Makam sahibi olarak değil Mardinin  evladı bir hemşehriniz olarak kalbimin daima sizinle çarpacağını bilmenizi isterim.

         Koltuklar gelip geçici, gönüllere taht kurabilmektir kalıcı olan.

         Sn.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğandan aldığımız güçle görevimin hakkını verebilmek ve gönüllerinize taht kurabilmek için gece gündüz çalışacağımdan emin olabilirsiniz." İfadelerini kullandı.

        

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Aysu kaya 09 Ekim 2023 13:37

    Her ile böyle bir başkan lazım çok güzel bir açıklama